Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχική ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ Πανσερραϊκός - Λαμία 0-2

Πανσερραϊκός – Λαμία 0-2

Μία κακή παρένθεση ήταν η ήττα από τα Τρίκαλα για την Λαμία, η οποία έβγαλε… αντίδραση και επικράτησε στις Σέρρες του τοπικού Πανσερραϊκού με 2-0, πετυχαίνοντας την 3η εκτός έδρας νίκη της στην σεζόν. Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει εδώ και καιρό την παραμονή τους, ενώ δεν έχουν βλέψεις και για… κάτι παραπάνω. 

Παρόλα αυτά, είχε ρυθμό και ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, με τα «λιοντάρια» να μπαίνουν δυνατά στο πρώτο μισάωρο, πριν οι φιλοξενούμενοι ανεβάσου στροφές και αναλάβουν τα ηνία της αναμέτρησης. Η υπεροχή της Λαμίας, απέφερε καρπούς στο δεύτερο μέρος από νωρίς, αφού ο Πίντο κατάφερε να κάνει ότι δε μπόρεσαν νωρίτερα οι συμπαίκτες του και στο 57' έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του. 

Ο Πανσερραϊκός έψαξε την απάντηση και πίεσε για την ισοφάριση, όμως δεν κατάφερε να διασπάσει την καλά οργανωμένη αντίπαλη άμυνα. Αντίθετα, η Λαμία εκμεταλλεύτηκε ιδανικά τους χώρους που βρήκε και χτύπησε στην κόντρα. Σε μία από αυτές τις φάσεις, ο Καραλής έφυγε στην αντεπίθεση, κέρδισε πέναλτι και Γιαλούσης από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Μάλιστα, μόλις στην προηγούμενη φάση του πέναλτι, η Λαμία είχε μείνει με παίκτη λιγότερο, αφού ο Κυριακόπουλος αποβλήθηκε για σκληρό φάουλ στον ΝταΚόστα, με την φιλοξενούμενη ομάδα, όπως φάνηκε, να μην επηρεάζεται. Άλλωστε, στην φάση του πέναλτι, οι ισορροπίες επανήλθαν, αφού και ο Ιωαννίδης πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια.  

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Νικηφόρος Κάκογλου): Μέλκας, Ιωαννίδης, Καρράς, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Τσιμίκας, Ρούτσης (73' Ντα Κόστα), Τριανταφυλλάκος, Δωματάς (73' Ανδρέου), Γιάντσης (62' Μπαρέττας), Φουρτάδο.

ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Κυριακόπουλος, Γιαλούσης, Ντάσιος, Μπουλούλης, Τζόκιτς, Σιατραβάνης, Καραγιάννης (46' Νατσιόπουλος), Καραλής (90'+2' Παπαργυρίου), Πίντο (79' Νεόφυτος).

 
 
gazzeta.gr
 

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments