Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχική Basket/Volley «Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Ντέβιν Μάρμπλ για τον Άρη

«Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Ντέβιν Μάρμπλ για τον Άρη

«Πάτησε» Ελλάδα ο Ντέβιν Μαρμπλ σήμερα το πρωί, καθώς έφτασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ενσωματωθεί στον Άρη και να ξεκινήσει την προετοιμασία με την ομάδα.

 

Με την άφιξή του, ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα των «κιτρίνων» και τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος που ήρθε στον «Αυτοκράτορα» κι ανυπομονεί να ξεκινήσει προπονήσεις,

 

Οι πρώτες του σκέψεις και τα συναισθήματα που έφτασε στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Πολύ ενθουσιασμένος, όπως βλέπετε. Όλοι δείχνουν την υποστήριξή τους με το που βρέθηκα εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω».

 

Για το τι θα προσφέρει στον Άρη: «Μπορώ να προσφέρω και στα δύο μέρη του παρκέ. Μπορώ να παίξω καλή άμυνα, όμως μπορώ να βάλω και την μπάλα στο καλάθι και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

Για το γεγονός ότι ήταν συμπαίκτης με τον Οκάρο Γουάιτ στους Ορλάντο, στο Summer League, κι αν μίλησαν για τον Άρη: «Όταν παίζαμε μαζί το καλοκαίρι δε γνώριζα ότι ο Οκάρο ήταν στον Άρη. Μπορώ να πω, όμως, με βεβαιότητα πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό συμπαίκτη».

 

Για ποιο λόγο επέλεξε τον Άρη: «Ένας βασικός λόγος που επέλεξα την ομάδα ήταν ότι πιστεύω πως η προσαρμογή μου θα είναι εύκολη. Η πόλη (σ.σ. Θεσσαλονίκη) είναι πανέμορφη, οι οπαδοί είναι παθιασμένοι. Πιστεύω ότι είναι ένα μέρος που μπορώ να ταυτιστώ».

 

Αν του έχει κάνει κάτι ιδιαίτερη εντύπωση: «Όλα όσα έχω δει κι έχω ψάξει μέχρι τώρα, μου έχουν κάνει πάρα πολύ καλή εντύπωση. Από την πόλη, την ομάδα, τους φιλάθλους και είμαι ευτυχισμένος που έκανα αυτή την επιλογή».

 

Αν θα νιώθει άνετα στα «κιτρινόμαυρα», μιας και στην Αϊόβα φορούσε τα ίδια χρώματα: «Ναι, σίγουρα με τα "κιτρινόμαυρα" θα νιώθω καλά».

 

Για το αν γνωρίζει κάποιον από τους Αμερικάνους συμπαίκτες του: «Δεν έχω παίξει με κανέναν, αλλά πριν έρθω εδώ ήξερα τον Γουίλ Κάμινγκς, ο οποίος αγωνίστηκε στο Πανεπιστήμιο του Τεμπλ κι έχει παίξει και στην D-League».

metrosport.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments