Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχική ΔΙΕΘΝΗ Εφιαλτική πρεμιέρα για Ντε Μπούρ, γλίτωσε τα χειρότερα η Νάπολι

Εφιαλτική πρεμιέρα για Ντε Μπούρ, γλίτωσε τα χειρότερα η Νάπολι

Κακό ποδαρικό για τον Φρανκ ντε Μπουρ στον πάγκο της Ίντερ με τους «νερατζούρι» να γνωρίζουν την ήττα με 2-0 στην έδρα της Κιέβο.

 

Στο 16ο λεπτό ο Σορεντίνο έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Έντερ και στο 17’ ο πρώην κίπερ της ΑΕΚ είπε όχι και σε κεφαλιά του Ρανόκια. Στο 41ο λεπτό το σουτ του Μετζιορίνι πέρασε μόλις άουτ.

 

Η Κιέβο μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 49ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Κατσιατόρε από δεξιά γύρισε την μπάλα στον Μπίρσα, ο οποίος άδειασε δύο αμυντικούς της Ίντερ και με σουτ έκανε το 1-0. Και στο 80’ και πάλι ο Μπιρσα με πανέμορφο μακρινό σουτ, έγραψε το 2-0.

 

Ο Μέρτενς γλίτωσε τα χειρότερα από τη Νάπολι

 

Η Νάπολι φλέρταρε απροκάλυπτα με κάζο ολκής κόντρα στην νεοφώτιστη Πεσκάρα, όμως ο Μέρτενς με δύο γκολ έσωσε την παρτίδα.

 

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και μόλις στο 8ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Μπενάλι και στο 35΄ πήραν προβάδισμα δυο τερμάτων με τον Καπράρι.

 

Όμως η Νάπολι δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Με δυο γκολ του Μέρτενς κατάφερε τουλάχιστον να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

 

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Λάτσιο

 

Παρότι προηγήθηκε με 3-0 στο ημίχρονο, τελικά η Λάτσιο κατάφερε να νικήσει με 4-3 την Αταλάντα στο «Μπέργκαμο»

 

Στο 9ο λεπτό η Αταλάντα είχε δοκάρι με τον Παλόσκι και στο 15’  Ιμόμπιλε έμεινε μόνος με τον Σπορτιέλο και τον πλάσαρε σωστά για το 1-0. Και στο 20’ ο Χουντ με κεφαλιά έκανε τα 2-0 για τους Ρωμαίους, ενώ στο 25’ ακυρώθηκε γκολ της Αταλάντα. Και στο 33ο λεπτό ο Σπορτιέλο απέκρουσε ασταθώς σουτ του Κίσνα και στην επαναφορά ο Λομπάρτνι σε κενή εστία έγραψε το 3-0.

 

Στο 49’ ο Μαρκέτι σταμάτησε τον Ντ’Αλεσάντρο, ενώ στο 53΄το σουτ του Ιμόμπιλε έφυγε λίγο άουτ. Και στο 63ο λεπτό ο Κεσί έκανε το 3-1 για την Αταλάντα με σουτ από δεξιά με τον Μαρκέτι να φέρει μεγάλη ευθύνη ενώ στο 68΄ο ίδιος παίκτης μείωσε κι άλλο για την Αταλάντα (3-2) με κοντινό πλασέ μετά από νέο λάθος του Μαρκέτι. Στο 8ο λεπτό ο Κατάλντι έκανε το 4-2 για τη Λάτσιο αλλά στο 90+1’ ο Πετάνια μείωσε σε 4-3.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

 

Σάββατο 20/8

 

Ρόμα-Ουντινέζε 4-0

 

Γιουβέντους-Φιορεντίνα 2-1

 

Κυριακή 21/8

 

Μίλαν-Τορίνο 3-2

 

Πεσκάρα-Νάπολι 2-2

 

Παλέρμο-Σασουόλο 0-1

 

Αταλάντα-Λάτσιο 3-4

 

Κιέβο-Ίντερ 2-0

 

Μπολόνια-Κροτόνε 1-0

 

Τζένοα-Κάλιαρι 3-1

 

Έμπολι-Σαμπντόρια 0-1

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments