Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχική ΕΠΣΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ:ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΡΑΜΜΕΝΟ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ:ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΡΑΜΜΕΝΟ

Τους υποψήφιους συμβούλους που θα βρίσκονται στο πλευρό του ανακοίνωσε σήμερα ο Στέφανος Καρυπίδης.

Τέσσερις μήνες πριν τις εκλογές της ΕΠΣ Σερρών και ο Στέφανος Καρυπίδης, ο ένας από τους διεκδικητές της διοίκησης της Ένωσης άνοιξε τα χαρτιά του μιλώντας στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών. Οι υποψήφιοι που είναι στο πλευρό του είναι:

Δημήτρης Καλαϊτζίδης (μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Σερρών με καταγωγή από το Χείμαρρο και για μια πενταετία πρόεδρος μικτών ομάδων )

Χριστόφορος Τερζίδης (αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Σερρών, απόστρατος στρατηγός με καταγωγή από τη  Βυρώνεια)

Αθανάσιος Ζουρνατζής (μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Σερρών από τη Μεσολακκία)

Αθανάσιος Σκερλετίδης (αναπληρωματικό μέλος Δ.Σ. ΕΠΣ Σερρών από τη Βυρώνεια)

Δημήτρης Δαμιανός (πρώην πρόεδρος Άρη Σκοτούσσας)

Νίκος Απιδόπουλος (γενικός αρχηγός Ολυμπιακού Λευκώνα και πρώην ποδοσφαιριστής)

Βίκη Γεωργά (πρώην πρόεδρος της Βυρώνειας)

Στέργιος Κουκούτσης (πρώην πρόεδρος Απόλλωνα Δημητριτσίου)

Στέργιος Λάππας (πρώην παράγοντας Παμβλαχιακού)

Θωμάς Δουλγέρης (προπονητής από Καλόκαστρο)

Δημήτρης Θεοδωρίδης (Χείμαρρος)

Μάκης Ευτυχίδης (Σέρρες)

Πολύκαρπος Καρασαλίδης (από Άνω Ποροία)

 

Ο Στέφανος Καρυπίδης μίλησε για όλους και για όλα:

-Για την υποψηφιότητα του:

«Αν δεν το πίστευα ότι είμαι ικανός να διοικήσω την ένωση δεν θα δήλωνα ούτε καν την υποψηφιότητα μου. Έχουμε ένα πάρα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο. Το 80% του ψηφοδελτίου είναι συμπληρωμένο, απλώς πρέπει να κάνω την τελική επιλογή. Έχω πολλά υποψήφια ονόματα, πάνω από 20 που με στηρίζουν για το ψηφοδέλτιο μου αλλά σήμερα ανακοινώνω μόνο κάποια από αυτά».

-Για τις δεσμεύσεις του αν εκλεγεί πρόεδρος

« Θα μειώσω τη δήλωση συμμετοχής των ομάδων στο πρωτάθλημα και δεσμεύομαι να υπάρχει γιατρός σε κάθε αγώνα με τη δημιουργία ενός ταμείου αρωγής από χρήματα που θα έρχονται από τις ποινές των ομάδων».

-Για το λόγο που πρέπει  να τον ψηφίσουν οι παράγοντες

 «Πιστεύω ότι έχω να δώσω πολλά στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο γιατί μέσα από την 12ετή πείρα που έχω στα γραφεία της ΕΠΣ Σερρών κι έχοντας επαφές με όλες τις ομάδες και τους προέδρους, οι οποίοι από την τσέπη τους βάζουν χρήματα για το καλό του χωριού, θέλω κι εγώ να βοηθήσω και θα κάνω πολλά για την Ένωση Σερρών και κυρίως θα ασχοληθώ με τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων».

-Για την πρόταση του κ. Μεταλλίδη:

«Συγχαρητήρια στον κ. Μεταλλίδη που το έφερε ως θέμα στο Δ.Σ. εμείς συμφωνήσαμε τις ποινές των ομάδων να τις υπογράφουμε και οι 15 του Δ.Σ. και ότι  οι  Μαυρόπουλος και Κυριακίδης παραιτήθηκαν από την επιτροπή Διαιτησίας στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή μόνο ο κ. Γκυρίνης και θα μπούνε πρώην διαιτητές που θα προτείνει ο πρόεδρος των διαιτητών».

-Για τις εκλογές της ΕΠΟ:

«Από την πρώτη στιγμή έχω δηλώσει ότι εγώ και οι υποψήφιοι σύμβουλοι που είναι μαζί μου ότι είμαστε με την παράταξη της αντιπολίτευσης με υποψήφιο τον νομικό κ. Ευάγγελο Γραμμένο ο οποίος είναι ένας αξιόλογος παράγοντας και άνθρωπος. Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι άλλοι αλλά εγώ από την αρχή το λέω ποιον θέλω στη διοίκηση της ΕΠΟ. Έχουν γίνει δύο τρεις συγκεντρώσεις στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς και ήμουν πάντα εκεί»

-Για τον κ. Χριστοφορίδη:

«Ο πρόεδρος από την αρχή μας είπε «πάτε όπου θέλετε, εγώ ανήκω εκεί, έχω φίλο τον Γιώργο Γκιρτζίκη και είμαι με αυτόν» και αυτό βέβαια είναι σεβαστό. Ο κ. Χριστοφορίδης ήξερε ότι πήγαινα σε αυτές τις συγκεντρώσεις. Όλοι το ήξεραν. Ποτέ δεν κρύφτηκα, τάχθηκα στο πλευρό του Γραμμένου. Με τον πρόεδρο ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα φίλοι».

-Για τη Γενική συνέλευση και τις εκλογές της ΕΠΟ:

«Την Τρίτη θα εκλέξουμε τα άτομα που θα πάνε στη Γενική συνέλευση κι εκεί θα φανεί πόσες ψήφους θα πάρει ο καθένας στο δικό μας Δ.Σ. Εγώ πιστεύω στη Γενική συνέλευση της ΕΠΟ στις 14 Οκτωβρίου θα τελειώσουν και οι εκλογές γιατί αν δούνε τη δυναμική της παράταξης μας οι πρόεδροι των Ενώσεων που θα είναι στην Αθήνα όλοι θα προσχωρήσουμε προς το μέρος της αντιπολίτευσης. Εγώ σίγουρα θα είμαι υποψήφιος, δεν ξέρω ποιοι άλλοι θα είναι. Μετά θα ψηφίσουμε για το ποιοι θα πάνε στις εκλογές της ΕΠΟ. Εγώ είμαι αισιόδοξος ότι θα πάω να ψηφίσω εγώ. Πάντα στις εκλογές κάτι κρύβεται, δεν ξέρεις ποιοι θα εκλεγούνε»

-Για το αν γίνονται συμμαχίες μέσα στο Δ.Σ. και το ρόλο του Χριστόφορου Χριστοφορίδη:

«Πάντα γίνονται συμμαχίες αλλά ο Χριστοφορός Χριστοφορίδης έχει μόνο τον εαυτό του, κάτι που το ξεκαθάρισε από την αρχή. Πιστεύω ότι θα μείνει ουδέτερος στις εκλογές της ΕΠΣ Σερρών και δεν θα επηρεάσει κανέναν. Τον είδατε σε φωτογραφίες με παράγοντες της ΕΠΣ Σερρών μια φορά αλλά δεν σημαίνει ότι τους στηρίζει. Μαζί μου είναι κάθε βράδυ».

-Για τις φωτογραφίες του Χριστοφορίδη με Γκιρτζίκη και παράγοντες της ΕΠΣ Σερρών:

«Δεν ξέρω γιατί έρχεται τόσο συχνά ο Γκιρτζίκης στις Σέρρες;:Έχουμε καλούς ακανέδες και έρχεται; Δεν ξέρω γιατί. Ρωτήστε τους άλλους γιατί συναντηθήκανε με τον κ.Γκιρτζίκη».

-Για το αν συναντήθηκε στις Σέρρες με τους Χατζηαποστόλου και Τεβεκέλη:

«Με τον κ. Χατζηαποστόλου δεν συναντήθηκα. Ο Μάλαμας Τεβεκέλης έρχεται τακτικά στις Σέρρες γιατί είναι Σερραίος από τη Λυγαριά και είμαστε φίλοι. Δεν έρχεται για τις εκλογές».

-Για το αν ο ΠΑΟΚ δίνει μπάλες στις ομάδες του Νομού:

«Ο ΠΑΟΚ δεν δίνει μπάλες. Τις μπάλες τις μοιράζει ο Στέφανος Καρυπίδης. Είναι δικές του. Εγώ πάντα ήμουν κοντά στις ομάδες, όχι μόνο τώρα αλλά και πριν τις εκλογές. Έχω πληρώσει πολλές φορές τα έξοδα της διαιτησίας για πολλές ομάδες και πριν από πολλά χρόνια για να βοηθήσω ομάδες»

-Για το αν γίνονται πολλές πιέσεις για τις εκλογές της ΕΠΟ:

«Σίγουρα γίνονται αλλά ένα να γνωρίζει ο κόσμος ότι αυτή τη στιγμή η παράταξη μας, ο κ. Γραμμένος,  προηγείται κατά πολύ και δεν κατάλαβα γιατί οι εκλογές θα γίνουν στα Χανιά. Γιατί να πάμε τόσο μακριά;Επειδή κερδίσανε μια ΕΠΣ των Χανιών; Εμείς κερδίσαμε έξι ενώσεις».

-Για το αν πέφτουν πολλά λεφτά στις εκλογές;

«Δεν το γνωρίζω. Αν δεν είμαι μπροστά να δω δεν μπορώ να πω»

 

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ ΣΕΡΡΩΝ

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments