Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχική Basket/Volley Άρης-ΠΑΟΚ, τίποτε άλλο!

Άρης-ΠΑΟΚ, τίποτε άλλο!

Τα λένε όλα τα ονόματα και η τεράστια ιστορία που κουβαλούν. Το Άρης-ΠΑΟΚ δεσπόζει στο πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής της Basket League. Εύκολο έργο θεωρητικά για «αιώνιους» και ΑΕΚ.
 

Άρης-ΠΑΟΚ, τίποτε άλλο!

Κάποτε διεκδικούσαν μονίμως οι δυο τους τίτλο. Πλέον δεν συμβαίνει αυτό, ωστόσο ένα Άρης-ΠΑΟΚ θα είναι για πάντα το ντέρμπι της… καρδιάς των φίλων του μπάσκετ. Οι δύο ομάδες μετά τη μουδιασμένη εκκίνησή τους στο πρωτάθλημα ψάχνουν τη δεύτερη νίκη τους στην τρίτη αγωνιστική, ώστε να πάρουν φόρα για τη συνέχεια.

Οι μεν «κίτρινοι» αναμένεται να έχουν διαθέσιμο τον Μάικλ Τζένκινς και στο κατάμεστο Nick Galis Hall θα επιχειρήσουν να δώσουν συνέχεια στη νίκη τους στη Σλοβενία. Στον αντίποδα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα παραταχθεί χωρίς τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, αλλά με τον Απόλλωνα Τσόχλα που έχει κάποιες μικροενοχλήσεις στον αστράγαλο. Ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει να αντιμετωπίσει και την κόπωση της ομάδας του που προέρχεται από ματς τριών παρατάσεων στην ήττα από τη Ρόζα Ράντομ στην Πολωνία την Τετάρτη. Η παράδοση δείχνει… Άρη, καθώς επί επαγγελματικού πρωταθλήματος μετρά 19 νίκες σε 32 ματς σε κανονική διάρκεια και play offs ως γηπεδούχος.

Ο Ολυμπιακός μετά από δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις και ευρείες νίκες επί Παναθηναϊκού και Εφές θέλει να τριτώσει το καλό στη Λευκάδα απέναντι στη Δόξα, που στην πρεμιέρα νίκησε τον ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και θα επιδιώξει να ξεκουράσει παίκτες, καθώς ακολουθούν δύο ματς Ευρωλίγκας, Τρίτη με Αρμάνι στο ΣΕΦ και Πέμπτη με Μπασκόνια στη Βιτόρια.

Η ΑΕΚ στοχεύει επίσης στο 3/3 στο πρωτάθλημα προερχόμενη από άνετες νίκες επί του Λαυρίου και της Ζολνόκι. Ο Γιούρε Ζντοβτς δεν θα έχει προβλήματα στην Κύμη, που με τη σειρά της ποντάρει στη βοήθεια του κόσμου της στη Χαλκίδα για να είναι όσο ανταγωνιστική μπορεί.

Το Ρέθυμνο που μοιράζεται την κορυφή με Ολυμπιακό και ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Πάτρα από τον Απόλλωνα που ψάχνει την πρώτη του νίκη, ενώ σημαντικό ματς γίνεται στη Ρόδο μεταξύ του Κολοσσού, που απέκτησε ξανά τον Τρέβορ Ρέλεφορντ αντικαθιστώντας τον Ντέβιον Μπέρι και του Προμηθέα. Ενδιαφέρον παιχνίδι γίνεται και στο Λαύριο μεταξύ της τοπικής ομάδας και των Τρικάλων.

Την Κυριακή ολοκληρώνεται το πρόγραμμα με τον Παναθηναϊκό Superfoods να υποδέχεται πιθανότατα με νέο προπονητή αλλά χωρίς τον Ντιμίτρις Νίκολς και τον Μάικ Τζέιμς τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Αναλυτικά η τρίτη αγωνιστική:

Σάββατο 22/10
Δόξα Λευκάδας-Ολυμπιακός 16:00 (Novasports 1)
Κύμη Seajets-ΑΕΚ 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
Κολοσσός H Hotels-Προμηθέας Πατρών 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
Απόλλων Πατρών Carna-Ρέθυμνο Cretan Kings 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
Λαύριο DHI-Τρίκαλα BC Aries 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
Άρης-ΠΑΟΚ 19:15 (Novasports 3)

Κυριακή 23/10
Παναθηναϊκός Superfoods-Κόροιβος Αμαλιάδας 17:00 (Novasports 3)

Επόμενη αγωνιστική (4η)

Σάββατο 22/10
Κόροιβος Αμαλιάδας-Δόξα Λευκάδας 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
Τρίκαλα BC Aries-ΑΕΚ 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
Προμηθέας Πατρών-Αρης 17:00 (Novasports 4)
Ρέθυμνο Cretan Kings-Λαύριο DHI 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
ΠΑΟΚ-Απόλλων Πατρών Carna 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)

Κυριακή 30/10
Ολυμπιακός-Κολοσσός H Hotels 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)

Δευτέρα 31/10
Παναθηναϊκός Superfoods-Κύμη Seajets (18:00, Novasports 1)

 

ΠΗΓΗ: NOVA SPOR FM

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments