Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχική ΑΛΑΛΟΥΜ Αλαλουμίτιδα παντού...!!!

Αλαλουμίτιδα παντού…!!!

Το πολύ το Κυραλέϊσον… το βαριέται κι ο παπάς Μάγκες μου!!! Κάνουν λάθος ρε σεις οι Δημοσκοπήσεις? Βεβαίως, και πέφτουν και πολύ έξω μάλιστα… ουκ ολίγες φορές!!! Για Οχτώ Χρονάκια σου λένε τα Αμερικανάκια είχαμε…. Δημοκρατία με τους Δημοκρατικούς!!! Για Δεκάξη Εξάμηνα τρώγαμε στη Μάπα… τον "Μαυρούλη"!!! Ε λοιπόν, ήρθε η ώρα να πάμε για Τραμπ… άλα!!!

Απο μικρός διάβαζα Μίκι-Μάους αλλά, με άρεσε πολύ… και ο Ντόναλντ!!! Και να το λοιπόν που ο 45ος Πρόεδρος στα Αμερικανάκια είναι ο Ντόναλντ, όχι ο Ντακ όμως αλλά… ο Τραμπ!!! Το μόνο που μας απέμεινε τώρα Μάγκες μου είναι… μια "Τραμπάλα"!!! Πάμπλουτος σου λέει το Αμερικανάκι ο Ντόναλντ,  ίσως τσοντάρει κι απο την τσέπη του να γίνει το "Αμέρικα"… Αμερική!!!

Η φουκαριάρα η Χίλαρι απο την άλλη, μπορεί να γλύτωσε το εγκεφαλικό πριν απο  χρόνια απο τον Κερατούκλη τον Μπιλ μέσα στο "Λευκό Σπίτι",  αλλά απο το "Ψυχολογικό Τρα λα λα" και το "Καρδιολογικό Πέρα Δώθε" λόγω του Ντόναλντ… δεν βλέπω να τη βγάζει καθαρή!!! Γιατί άλλο το Κεράτωμα κι άλλο το Άρπαγμα, αφού στην τελευταία στροφή… της Άρπαξε το Προεδριλίκι ο Ντόναλντ!!!

Σκέφτομαι τον φουκαρά τον Μπίλ τι θα τραβάει απο δω και δώθε… στο σπίτι απο τη Χίλαρι!!! Πυρ και μανία ήταν μαζί του εδω και χρόνια μετά… την κουτσουκέλα που του έκανε με τη Μόνικα στο οβάλ Γραφείο!!! Τώρα θα πάει η παντόφλα σύννεφο, και βλέπω τον Μπιλ να κυκλοφορεί στο σπίτι… με κράνος!!! Γιατί… που θα ξεσπάσει νομίζετε τώρα η Χίλαρι? 

Ο Γιώργος το παιδί, ξεκίνησε λέει να πάει στην ΕΠΟ να ανακαλέσει την απόφαση παραίτησης του!!! Όλα καλά κι ωραία ως εδω Μάγκες μου, αλλά κατά Διαβολική Σύμπτωση την ίδια στιγμή… παίρνει φωτιά το σπίτι του!!! "Αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτα" αφού την ίδια ώρα που ο Μπίκας… μπήκε στην ΕΠΟ άρχισε να καίγεται το σπίτι του στη Χαλκιδική!!! 

"Χτύπημα" στη Διαιτησία? Ναι, αλλά… στον πρώην Διαιτητή Μπίκα!!! Και που το είδατε το… "Χτύπημα" ρε σεις? Χτύπησε κανείς τον Μπίκα? Φυσικά και όχι, αλλά… του "Εξαφάνισαν" το σπιτάκι του!!! Ένα σπιτάκι που με τόσο πόνο, πολύ μόχθο και χιλάδες… "Σφυρίγματα" μέσα στα Γήπεδα τόσα χρόνια, έφτυσε αίμα να το κάνει ρε ο Γιώργος!!!

Κι εσύ ρε Γιώργο το Σάββατο παραιτήθηκες οκ? Κάτσε… παραιτημένος, τι το θελες το "ξεπαράτημα"? Δήλωσες παραίτηση ωραία, τι την ήθελες την… μη παραίτηση? Ή παραιτείσαι ή δεν παραιτείσαι Γιώργο μου!!! Καταλαβαίνεις τι μας έκανες με την παραιτησή σου Γιώργο μου? Καταστροφή μεγάλη έφερες Γιώργο μου, καταστροφή στο σπίτι σου αλλά… και σε όλους μας!!!

Και βγαίνει το λοιπόν μετά το "Χτύπημα" το παιδί απο την Κύπρον ο Κωστάκης ο Κουτσοκούμνης, και τι λέει? 'Ακουσον άκουσον: "Διακόπτονται τα Πρωταθληματάκια επ΄ αόριστον και ίσως… και δια παντός"!!! Ρε πάτε καλά? Για ένα σπίτι ρε…  στη Χαλκιδική? Κι εμείς που θα βγάζουμε… τα εσώψυχα μας τώρα? Που θα ρίχνουμε… τα "Μπινελίκια" μας? Τρία "Αλφα" ρε έχω για σας:  Άσπλαχνοι… Άκαρδοι…  Ανελέητοι…!!!

 

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments