Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχική ΔΙΕΘΝΗ ΣOK στην Αγγλία: «Ο προπονητής μου με κακοποιούσε επί 4 χρόνια!»

ΣOK στην Αγγλία: «Ο προπονητής μου με κακοποιούσε επί 4 χρόνια!»

Νέα καταγγελία-σοκ κλονίζει το αγγλικό ποδόσφαιρο καθώς ο πρώην διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής Πολ Στιούαρτ αποκάλυψε πως κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον προπονητή του καθημερινά επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια!

 

Ο 52χρονος παλάιμαχος ποδοσφαιριστής, με μεγάλη καριέρα στην Premier League με τις φανέλες Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ και Λίβερπουλ, άντλησε δύναμη από την ομολογία δύο ποδοσφαιριστών πως κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον προπονητή των ακαδημιών, Μπάρι Μπένελ.

 

Ο Στιούαρτ αποκάλυψε πως κάθε μέρα για τέσσερα χρόνια από την ηλικία των 11 ετών έως τα 15 του χρόνια, ο Μπένελ τον κακοποιούσε σεξουαλικά.

 

«Τα ψυχολογικά προβλήματα με οδήγησαν στον αλκοολισμό και τη χρήση ναρκωτικών. Το επίπεδο της κακοποίησης γινόταν κάθε μέρα όλο και χειρότερο. Ωστόσο έβγαινα στο γήπεδο και έπαιζα κανονικά», ανέφερε αρχικά ο Στιούαρτ, ο οποίος αποκάλυψε πως δεν μιλούσε όλα αυτά τα χρόνια διότι ο Μπένελ τον απειλούσε ότι θα σκότωνε την οικογένειά του.

 

Ο Μπένελ είχε καταδικαστεί το 1998 σε οκταετή φυλάκιση αφού ομολόγησε τις πράξεις του σε έξι νεαρά αγόρια ακαδημιών ενώ πρόσφατα τον κατηγόρησε για σεξουαλική κακοποίηση και ο 43χρονος πλέον Αντι Γούντγουορντ. Οπως δήλωσε μάλιστα ο τελευταίος, πολλά νεαρά αγόρια ακόμη και σήμερα που μεγάλωσαν δεν τολμούν να μιλήσουν.

 

Αμεση ήταν η αντίδραση της Κρου, η οποία με ανακοίνωσή της τόνισε πως ξεκίνησε ήδη έρευνα σε συνεργασία με τις αρχές υπογραμμίζοντας τη μηδενική ανοχή της σε τέτοιου είδους περιστατικά στο ποδόσφαιρο και στην ευρύτερη κοινωνία. 

 

metrosport.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments