Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Αρχική ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ «Θα μιλήσω στον εισαγγελέα για το ματς Πανσερραϊκός-Καβάλα»

«Θα μιλήσω στον εισαγγελέα για το ματς Πανσερραϊκός-Καβάλα»

Για την ανακοίνωση που εξέδωσε (απαντώντας σε όσα του καταλογίζουν) αλλά και για όσα είχαν συμβεί στο παιχνίδι Καβάλας-Πανσερραϊκού πριν από ενάμιση χρόνο μίλησε ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Δημήτρης Καλαϊτζίδης στο Metropolis 95,5.

 

O 59χρονος τεχνικός επανέλαβε πως όσα αναφέρονται είναι ψέματα και συκοφαντίες, είπε πως είχε μια απλή αντίδραση που έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης από τον αντίπαλο, ενώ στο τέλος άφησε αιχμές για το ματς της Καβάλας με τον Πανσερραϊκό, πριν από ενάμιση χρόνο. 

 

Αναλυτικά όσα είπε στον Δημήτρη Κανελλάκη και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»:

 

«Θα γνωρίζετε όλοι ότι όταν γίνεται μια προσπάθεια για να φτιαχτεί κάτι πολύ καλό και ξεχωριστό θα έλεγα στην περίπτωσή μας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τα απομεινάρια κάθε παρωχημένης νοοτροπίας προσπαθούν να το πολεμήσουν με ψεύτικες συκοφαντίες. Αυτός που συκοφαντείται δεν του επιτρέπεται να κάνει το λάθος να ασχοληθεί με τους συκοφάντες αλλά νομίζω ότι πρέπει να επικεντρώνεται και να εστιάσει στο έργο που πρέπει και στην υποχρέωση  να φέρει σε πέρας. Υποχρεούμαι απέναντι στον κόσμο της ομάδας και τους σοβαρούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου να αποδείξω τα ψεύδη και τις συκοφαντίες».

 

Για το τι έγινε με τους Αθανασίου και Παππά:

 

«Η διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ επιχειρεί να εκμεταλλευτεί μια δική μου ανθρώπινη αντίδραση μετά το τέλος του αγώνα μας ώστε να εξυφάνουν σενάρια εναντίον μου τα οποία ακριβώς επειδή είναι ανθρώπινα έγιναν μπροστά σε όλους. Αλλιώς δε θα το έκανα μπροστά σε όλους. Το γιατί υπήρξε αυτή η αντίδραση γνωρίζει πολύ καλά και θα πρέπει να μη γενικεύει τα γεγονότα, αλλά να τα προσδιορίζει. Οι ανακρίβειες και οι υπερβολές οι οποίες είναι απίστευτες δεν κάνουν καμία αναφορά για πιο λόγο ήρθα σε λεκτική επαφή μαζί τους. Το λόγο πρωτίστως το γνωστοποίησα στον κύριο Τσαλίκη πριν έρθω σε επαφή μαζί τους. Είχε προηγηθεί νωρίτερα η κουβέντα μας, πιο συγκεκριμένα στην προθέρμανση. Στη διάρκεια της ατομικής του προπόνησης αφού πρωτίστως πήγα εκεί και ζήτησα συγγνώμη από τον εκπαιδευτή του και συμπαίκτη του, χωρίς καμία συνοδεία όπως αναφέρει. Μόνο λεκτικά είχαμε επαφή, όπως και με τον Παππά.

 

Εγώ απλώς πήγα για να τους υπενθυμίσω όσα είχαν γίνει στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό το 2014. Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος η Καβάλα αν κέρδιζε το παιχνίδι θα μπορούσε να ανέβει, όμως όσοι είδαν το ματς όλοι θυμούνται τι είχε γίνει. Οι ίδιοι παίκτες δεν μπορούσαν να βγουν στην ίδια τους την πόλη. Γιατί άραγε τους κατηγορούσαν; Εμένα αυτό είχε οικονομικό κόστος για την οικογένεια μου. Την αμέσως επόμενη εβδομάδα η Καβάλα έδιωξε ποδοσφαιριστή της. Δε χρειάζεται να τον κατονομάσω». 

 

Για την καταγγελία περί ανωνύμων τηλεφωνημάτων:

 

«Για τα υποτιθέμενα τηλεφωνήματα γιατί δε τα κατήγγείλαν πριν τον αγώνα, παρά όταν έχασαν; Γιατί δεν πήγαν στον εισαγγελέα; Εγώ τους προκαλώ να το αποδείξουν και να αρθεί το απόρρητο των κλήσεων. Στην αναφορά για τους τραμπουκισμούς εγώ θέλω να τους πω ότι το βίωσα στην Καβάλα το 2014 όταν εύσωμα άτομα επιτέθηκαν στους παίκτες μου μετά το τέλος του αγώνα. Στο μεταξύ μας αγώνα χθες στον δικό μας αγώνα πήγαν πέντε εύσωμα άτομα ήθελαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, όμως τους απομάκρυνε η Αστυνομία και πήγαν στην κερκίδα των οπαδών της Καβάλας στη Θύρα 6 στο κάτω διάζωμα. Τα ίδια αυτά άτομα ήταν και στον αγώνα Κυπέλλου συνοδεύοντας  τη Δόξα Δράμας. Το είπα στον κύριο Τσαλίκη στο ημίχρονο και είπε ότι δεν γνωρίζει τίποτα».

 

Για τις δηλώσεις Αθανασίου και Παππά:

 

«Οι δηλώσεις των παικτών της Καβάλας έχουν απομαγνητοφωνηθεί οπότε αυτό θα έρθουν να το αποδείξουν και να δούμε ποιος θα δικαιωθεί στο τέλος.  Πολλά από αυτά που λέει ο τύπος είναι μυθεύματα. Εγώ ούτε γνώριζα ότι έχει παιδί. Είναι μικρό παιδί, ούτε καν υπολόγιζα ότι είναι παντρεμένος. Θα βρουν τα πράγματα το δρόμο τους. Επειδή τίθεται θέμα ηθικής, θα με βρουν απέναντι τους σε όλη τους τη ζωή. Εγώ πρώτος θα κινηθώ εναντίον σε άτομα δικά μου αν έκαναν τέτοια πράγματα πριν τον αγώνα. Αλλά βέβαια θα πρέπει οι άνθρωποι της Καβάλας ό,τι λένε να το αποδείξουν. Επειδή η οικογένειά μου αφιερώνει χρήμα και χρόνο για να μπορέσει να αναδομηθεί ο Απόλλων σε ένα επίπεδο τέτοιο για να τον χαιρόμαστε όλοι, ξέρετε από πού εκπορεύεται όλο αυτό το σύστημα. Το βρήκαμε μπροστά μας και πριν δυο χρόνια όταν ήμασταν στον Άρη. Εμείς εξυπηρετούμε μόνο τα συμφέροντα της ομάδας και θέλουμε μόνο το καλό της».

 

Για την απόφαση στην υπόθεση Μένκα:

 

«Έκανε ένα μήνα να βγει η απόφαση, δε μας ήρθε το σκεπτικό της απόφασης. Περιμένεις να λάβεις ακόμα την αιτιολόγηση και πρέπει να πληρώσεις σε πέντε μέρες το παράβολο για να μπορέσεις να προσφύγεις στο διαιτητικό δικαστήριο. Το πρώτο που γινόταν επί δυο μέρες ήταν να πιέζαυν τους ανθρώπους των Ποντίων να κάνουν ένσταση, το είπε ο πρόεδρός τους. Όταν είχε γίνει η ιστορία με τη Δόξα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος με την ΕΠΣ Δράμας, με πήρε ο αδερφός μου και μου είπε να βγάλουμε μία ανακοίνωση υπέρ της Δόξας. Βέβαια είναι το τι πρεσβεύει ο καθένας».

 

Για το αν πληρώνει τα όσα έχει καταγγείλει για το Ολυμπιακός-Βέροια:

 

«Ποιος μέχρι στιγμής στην Ελλάδα μπήκε τόσο μπροστά για να αλλάξει κάτι; Πληρώνουμε ότι εγώ βγήκα μπροστά και είπα αυτά. Η αλήθεια έχει κόστος και ορίζεις ποιος θέλεις να είσαι. Ή θα πεις ένα παραμύθι και μετά  κι άλλο ψέμα για να καλύψεις τον προηγούμενο. Ο Αμαραντίδης είχε συνειδησιακό πρόβλημα, γιατί είναι αγνό και καθαρό παιδί. Ο λόγος που μπήκαμε στο ποδόσφαιρο είναι να απολαύσουμε το άθλημα και τα συναισθήματα που δημιουργεί και όχι να υπάρχουν προκαθορισμένα αποτελέσματα».

 

Στο τέλος, πάντως, αναφέρθηκε και στον αγώνα Καβάλας-Πανσερραϊκού, πριν από ενάμιση χρόνο, που είχε δώσει ουσιαστικά την άνοδο στους Σερραίους:

 

«Ποδοσφαιριστές στο τότε ρόστερ της Καβάλας μου είπαν εκείνη την εβδομάδα για τα τηλέφωνα που δέχθηκαν και τι τους είπαν να κάνουν. Δε θέλω να πω περισσότερα στο ραδιόφωνο. Για το παιχνίδι να με καλέσει ο αθλητικός εισαγγελέας και να ψάξει ο ίδιος τι έγινε. Μιλάω για εκείνο το παιχνίδι. Μου είπαν ότι πλησίασαν ποδοσφαιριστές της Καβάλας».

 

 

metrosport.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments