Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχική Ποδόσφαιρο Γ' Εθνική Κοκκινόμαυρο πάρτι στη Δράμα με σόου Πόποβιτς-Ν'Λουντούλου!

Κοκκινόμαυρο πάρτι στη Δράμα με σόου Πόποβιτς-Ν’Λουντούλου!

Καλύτερος ήταν ο Απόλλων Καλαμαριάς σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με τη Δόξα Δράμας και απέδρασε με 2-4 φουντώνοντας ακόμη περισσότερο τη μάχη της κορυφής, καθώς «έπιασε» τους «μαυραετούς» στους 21 βαθμούς έχοντας και το πλεονέκτημα της νίκης στο μεταξύ τους ματς.

 

Το αποτέλεσμα αυτό προκάλεσε «κύμα» ενθουσιασμού στον κόσμο του Απόλλωνα, ενώ αντίθετα σκόρπισε απογοήτευση στους γηπεδούχους που μπορεί να μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι αλλά η αναγκαστική αλλαγή του Ολίσε και η ποιότητα των παικτών του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ανέτρεψαν το ματς.

Ο αγώνας:

 

Ένα γεμάτο ημίχρονο ήταν το πρώτο στη Δράμα ανάμεσα στη Δόξα και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με τον Ιότι. Ο Καλογεράκης έκανε τραγικό λάθος και η μπάλα του έφυγε μέσα από τα χέρια και ο Βραζιλιάνος παίκτης των γηπεδούχων δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 1-0.

 

Στη συνέχεια η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ανέβασε στροφές και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων με τους Ν’ Λουντούλου και Κυβελίδη. Στο 16ο λεπτό η Δόξα Δράμας είχε κλασσική ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά της με τον Πινδώνη να σουτάρει άουτ από πλεονεκτική θέση έπειτα από πάσα του Βιτλή.

 

Κάπου εκεί άρχισαν οι δυσκολίες για τη Δόξα αφού για αρχή στο 30’ ο Ολίσε έφυγε τραυματίας από το γήπεδο και πέρασε ο Κουρτεσιώτης. Λίγο νωρίτερα στο 26ο λεπτό ο Απόλλωνας είχε μια ευκαιρία με τον Γεωργιάδη που πήρε την μπάλα από τακουνάκι του Συμελίδη αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Έξι λεπτά αργότερα έπειτα από εκτέλεση φάουλ ο Ακασού έκανε πέναλτι στον Ν’Λουντούλου και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Ζντράβκο Πόποβιτς που ισοφάρισε σε 1-1 στο 32ο λεπτό.

Στο 40ο λεπτό η ομάδα του Καλαϊτζίδη έκανε την ολική ανατροπή όταν ο Γεωργιάδης σέντραρε στον Συμελίδη, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Σικαλιάς και στη συνέχεια από κοντά ο Κυβελίδης «έγραψε» το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας συνέχισε την καλή του εμφάνιση πετυχαίνοντας ακόμη δύο γκολ και εδραιώνοντας τη νίκη του μέσα στο γήπεδο του βασικού του αντιπάλου για την κορυφή.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα, Δημήτρης Καλαϊτζίδης αποβλήθηκε στην ανάπαυλα για επεισόδιο με τον Σουάνη αλλά αυτό δεν πτόησε τους παίκτες του.  Η Δόξα προσπάθησε να ισοφαρίσει στο 56ο λεπτό αλλά ο Καλογεράκης απέκρουσε το φάουλ του Ιότι. Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του Καραμπετάκη έχασε ακόμη μία ευκαιρία για να ισοφαρίσει με τον Παπαζαχαρία από κοντά να μην καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καλογεράκη. Ο Απόλλωνας δεν άφησε ατιμώρητη την αστοχία της Δόξας και πέτυχε γκολ στο 60ο λεπτό για το 1-3 με τον Γκαέλ Ν’Λουντούλου να φεύγει στην αντεπίθεση και να πλασάρει εύστοχα τον Σικαλιά.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με τους παίκτες της Δόξας να έχουν αποδεχθεί την ήττα τους και το μόνο που άλλαξε ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Στο 89ο λεπτό ο Ζντράβκο Πόποβιτς πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τέταρτο για τον Απόλλωνα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Το μόνο που κατάφερε η Δόξα ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με σουτ του Γαϊδαρτζή για το τελικό 2-4.

Δόξα Δράμας (Καραμπετάκης): Σικαλιάς, Ακασού (Δουμάνης), Βιτλής, Γκαρακλίδης, Παπαζούδης, Ολίσε (Κουρτεσιώτης), Σουάνης (Γιόνδης), Πινδώνης, Γαϊδαρτζής, Ιότι, Παπαζαχαρίας

 

Απόλλων Καλαμαριάς (Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Καπίας, Κυβελίδης, Σαμαράς (Λιόνης), Καλαϊτζίδης, Γεωργιάδης, Βεργώνης (Φάμπιο), Συμελίδης, Ν’λουντούλου, Πόποβιτς (Νικολόπουλος)

 

metrosport.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments