Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχική Ποδόσφαιρο Football League «Τρένο» ο Απόλλων Σμύρνης, 3Χ3 με σούπερ Διαμαντόπουλο!

«Τρένο» ο Απόλλων Σμύρνης, 3Χ3 με σούπερ Διαμαντόπουλο!

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες, πέτυχε ο Απόλλωνας, ο οποίος σκαρφάλωσε στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Στα του παιχνιδιού έπειτα από ένα πρώτο 15΄ χωρίς κάτι το αξιόλογο, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού, ήταν αυτή η οποία προηγήθηκε στο σκορ στο 20΄ χάρη σε σουτ του Διαμαντόπουλου.

 

 

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι «κυανόλευκοι» πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο από την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, και στο 26΄ κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Διαμαντόπουλου πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Αλμπάνης από τον Ντέμο.

 

Οι Αχαιοί όντας πλέον με δύο γκολ πίσω στο σκορ ανέβασαν, την απόδοση τους προκειμένου να φτάσουν στην επίτευξη ενός τέρματος, το οποίο θα τους έβαζε εκ νέου στο παιχνίδι, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε με συνέπεια το ήδη υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

 

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 49΄, ο Απόλλωνας έφτασε κοντά στο να κλειδώσει τη νίκη του, η κεφαλιά όμως του Δεληζήση, έφυγε λίγο άουτ από την εστία του Στρέζου. Η απάντηση από πλευράς Παναιγιάλειου, ήρθε στο 55΄ με το σουτ του Καζναφέρη να περνά πάνω από την εστία του Χιώτη.

 

Στο 85΄ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» απείλησε εκ νέου για το 3-0, το σουτ όμως του Ντάσιου πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Στρέζου, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το διαγώνιο σουτ του Μπουρλάκη στο 84΄ για λογαριασμό του Παναιγιάλειου. Από το σημείο εκείνο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με συνέπεια το υπάρχον αποτέλεσμα να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του αγώνα.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης, Ντάσιος, Βαλεριάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Τσιάρας, Κάσσος, Κονέ, Διαμαντόπουλος (88' Πουρτουλίδης), Ρομάνο (76’ Σιατραβάνης), Αλμπάνης (64’ Τζάνης).

 

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Σανδραβέλης, Ρότα, Βλάχος, Ντέμο, Καζναφέρης, Μπούζας (81’ Καζβιρόπουλος), Κατίδης, Μωυσίδης (46’ Μπουρλάκης), Σκαρτσίλας, Κρητικός (65’ Ξόμπλιος).

 

metrosport.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments