Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
Αρχική Basket/Volley Ντροπιαστική ήττα για τον ΠΑΟΚ, έχασε και από την Κύμη!

Ντροπιαστική ήττα για τον ΠΑΟΚ, έχασε και από την Κύμη!

Ακόμη μια ντροπιαστική ήττα υπέστη ο ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, αυτή τη φορά από την Κύμη με  93-82. Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου εμφανίστηκε με δύο πρόσωπα και παρά το καλό πρώτο ημίχρονο, τους 20 πόντους του Χρυσικόπουλου, το νταμπλ-νταμπλ του Μιλιένοβιτς (11 πόντους-13 ασίστ) και τα 8 ριμπάουντ του Κλάντον κατάφερε να χάσει.  Η Κύμη βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος και με συνολικά 11/23 τρίποντα κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι πετυχαίνοντας 32 πόντους στην τρίτη περίοδο.  Καλύτερος παίκτης της νικήτριας ομάδας ήταν ο Κοστόβ με 21 πόντους, έχοντας από κοντά τον Ελ-Αμίν με 17 πόντους και 8 ασίστ και τον Μόργκαν με 9 πόντους και 8 ριμπάουντ.

 

Ο αγώνας:

Δυνατά μπήκε στο πρώτο δεκάλεπτο ο Δικέφαλος και με τον Μιλιένοβιτς να κάνει όργια και να δίνει 6 ασίστ στους συμπαίκτες του βρέθηκε μπροστά από την αρχή του αγώνα. Επιθετικά το κουπί τράβηξαν Κλάντον και Σάιμπερτ με 9 και 7 πόντους αντίστοιχα, με τη διαφορά να αυξάνεται από την ομάδα του Μαρκόπουλου σταδιακά (5-8, 8-13, 11-22). Από την ομάδα της Κύμης ξεχώρισε μόνο ο Μόργκαν που προσπαθούσε μόνος του.

 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ συνέχισε να ελέγχει το ματς αλλά δεν ήταν τόσο καλός στην άμυνα και η διαφορά μειώθηκε. Τη διαφορά για την ομάδα του Μαρκόπουλου έκανε ο Χρυσικόπουλος που έκλεισε το πρώτο μέρος με 14 πόντους, ενώ από την Κύμη ξεχώρισαν οι Ελ-Αμίν και Τσούπκοβιτς με 7 πόντους ο καθένας. Η Κύμη έπαιξε καλή άμυνα και από εκεί που στην αρχή του δεκαλέπτου ήταν στους 12 πόντους η διαφορά, στο τέλος την κατέβασε στους 5. Σημαντικό ρόλο στο προβάδισμα του ΠΑΟΚ έχει παίξει και ο Μιλιένοβιτς με 9 ασίστ στο πρώτο ημίχρονο.

 

Η άμυνα του ΠΑΟΚ ξεχάστηκε στα αποδυτήρια του γηπέδου καθώς στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Μαρκόπουλου δέχτηκαν 32 πόντους. Απίστευτο και όμως ΠΑΟΚτσήδικο. Η Κύμη με ένα σερί 11-0 προσπέρασε τον ΠΑΟΚ και ανέβασε την διαφορά (63-56, 70-61, 72-63) με καλύτερους παίκτες της τους Ελ-Αμίν και Κοστόβ. Από τον ΠΑΟΚ προσπάθησαν επιθετικά Σάιμπερτ και Χρυσικόπουλος αλλά αμυντικά τίποτα δεν λειτουργούσε για την ομάδα του Μαρκόπουλου.

 

Στην τέταρτη περίοδο δεν άλλαξαν πολλά με την Κύμη να συνεχίζει να κρατάει το προβάδισμα και τον Κοστόβ να κάνει ό,τι θέλει στην άμυνα του Δικεφάλου. Ο Μιλιένοβιτς «ξύπνησε» στην τέταρτη περίοδο και άρχισε να σκοράρει εκτός από το να πασάρει αλλά δεν κατάφερε να διασώσει κάτι, και ο ΠΑΟΚ έφτασε σε ακόμη μία ντροπιαστική ήττα.

 

Τα δεκάλεπτα: 17-27, 40-45, 72-63, 93-82

 

Κύμη (Β. Μπρατσιάκος): Τουτζιαράκης 7, Αντεγκμπόγιε 7, Τσούπκοβιτς 11,  Κοστόβ 21, Σταμάτης 9, Πάλμπλαντ 6, Ελ Αμίν 17 (8 ασίστ), Μόργκαν 9 (8 ριμπάουντ)

 

ΠΑΟΚ (Σ. Μαρκόπουλος): Χρυσικόπουλος, Κόνιαρης 5, Τσόχλας 2, Τέιλορ 9, Μιλιένοβιτς 11 (13 ασίστ), Γλυνιαδάκης 2, Σάιμπερτ 19 (5/8 τρίποντα), Μπράιαντ, Πέινερς, Κλάντον 14 (8 ριμπάουντ)

 

metrosport.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments