Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχική Basket/Volley Μεγάλος Χάτσερ, τεράστια ανατροπή

Μεγάλος Χάτσερ, τεράστια ανατροπή


 

Ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να χάνει με περισσότερους από 20 πόντους αλλά με μία αντεπίθεση διαρκείας και ηγέτη τον Χάτσερ κατάφερε το ακατόρθωτο. Ανέτρεψε τα εις βάρος του δεδομένα και πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη με 79-75.

 

Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε την εντυπωσιακή ευστοχία των παικτών της στα τρίποντα με τον Σάκοτα να φτάνει μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου στα πέντε εύστοχα εκ των οποίων τα τρία με μεγάλη δόση τύχης. Αποτέλεσμα αυτού αλλά και της κακής επιθετικής λετουργίας του ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα του Ζντοβτς να προηγηθεί κι 22 πόντους και να δείχνει ικανή να φτάσει σε θρίαμβο.

 

Η πρώτη αντίδραση ήρθε με ένα σερί οκτώ πόντων του Ντούβνιακ στο δεύτερο δεκάλεπτο όπου και ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μειώσει στους 13 πόντους με τη λήξη του ημιχρόνου.

 

Η αντεπίθεση ήρθε στο τρίτο δεκάλεπτο και ήταν εντυπωσιακή. Ο Χάτσερ πήρε ηγετικό ρόλο, ο Βασιλειάδης πέτυχε ΄δύο τρία σημαντικά σουτ και η διαφορά έπεσε στον έναν πόντο πριν μπει το ματς στην τελική του ευθεία.

 

Τοι τέταρτο δεκάλεπτο είχε εντυπωσιακή εξέλιξη. Η ΑΕΚ αρχικά ανέβασε τη διαφορά στο +7 αλλά και πάλι ο ΠΑΟΚ δεν παραδόθηκε. Βρήκε εύκολα καλάθια, έπαιξε καλή άμυνα και μπήκε στο τελευταίο λεπτό προηγούμενος. Εκεί έκρινε τον αγώνα ο Χάτσερ όταν με τρίποντο 12 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, έκανε το 79-75 υπέρ της ομάδας του χαρίζοντάς την τη μεγάλη νίκη.

 

Μία νίκη που πανηγύρισαν οι παίκτες του Δικεφάλου με τους οπαδούς τους που έδωσαν πιο δυναμικό παρών από άλλες φορές στο Παλατάκι.

 

Τα δεκάλεπτα: 13-25, 33-46, 59-60, 79-75

 

ΠΑΟΚ: Τέπιτς, Βασιλειάδης 19 (2), Μαργαρίτης 13 (1), Σχορτσανίτης 8, Χάτσερ 19 (2), Λιάπης, Κακαρούδης 2, Τσόχλας 5, Δέδας 2, Κώττας, Ντούβνιακ 11 (2), Μάρκοβιτς.

 

ΑΕΚ: Κούπερ 10 (1), Μαυροκεφαλίδης 10 (2), Κάρτερ 9 (3), Σαρικόπουλος 2, Κρίστμας 8 (2), Παπαντωνίου, Σάκοτα 15 (4), Χέρστον, Μιλόσεβιτς 5, Κατσίβελης, Καλαμπόκης 2, Μαυροειδής 14 (10ριμπ.).

 

 

metropolis.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments