Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχική Ποδόσφαιρο Super League «Προβληματισμός στον ΠΑΟΚ με Μπερμπάτοφ»

«Προβληματισμός στον ΠΑΟΚ με Μπερμπάτοφ»


 

Δεν έχουν τέλος τα δημοσιεύματα στη Βουλγαρία, θετικά ή αρνητικά, σχετικά με την παρουσία του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ.

 

Αυτή τη φορά, η βουλγαρική ιστοσελίδα «gol.bg» φιλοξενεί θέμα με τίτλο «ο ΠΑΟΚ ήδη αναρωτιέται τι θα κάνει με τον Μπερμπάτοφ», με τον συντάκτη του κειμένου να τονίζει αρχικά πως «η διάθεση στη Θεσσαλονίκη τους τελευταίους μήνες έχει αλλάξει δραματικά, στο ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου ο καιρός ήταν ηλιόλουστος και χωρίς σύννεφα κυρίως λόγω της άφιξης του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στην ομάδα και τώρα στην θρυλική Τούμπα υψώνονται σύννεφα και αμφιβολίες».

Στη συνέχεια γίνεται λόγος για την μεγάλη βαθμολογική διαφορά του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό που βρίσκεται 19 βαθμούς μπροστά και πως ο Δικέφαλος μπορεί να παλέψει μόνο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και για την πτώση της απόδοσης του Μπερμπάτοφ σε σχέση με τις προηγούμενες ομάδες του.

«Ο Μπερμπάτοφ δεν έχει τις μαγικές εμφανίσεις που είχε στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, στην Τότεναμ και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ούτε καν αυτές που είχε στη Μονακό», ενώ αναφέρεται ότι ο Βούλγαρος φορ δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό στο παιχνίδι με την Ξάνθη παρά το ότι είχε σκοράρει εις βάρος της Βέροιας τρεις ημέρες νωρίτερα.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα χαρακτηρίζει «περίεργο» το γεγονός αυτό και «πολύπλοκη» την κατάσταση στον ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που «ακόμα και τα αφεντικά του συλλόγου αναρωτιούνται τι θα κάνουν με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, μόλις έξι μήνες μετά την άφιξή του γίνεται λόγος ακόμα και για ένα πιθανό διαζύγιο. Αυτό όμως, μπορεί να δυσφημίσει ακόμα περισσότερο την ηγεσία του ΠΑΟΚ, καθώς τα αφεντικά του συλλόγου δεν απολαμβάνουν τόσο μεγάλης αποδοχής το τελευταίο διάστημα».

Τέλος το κείμενο καταλήγει ως εξής: «Το μόνο που μπορεί να αποσιωπήσει την κατάσταση, είναι μια ισχυρή τελική επίθεση στο τέλος της σεζόν. Ωστόσο, αυτό δεν θα ξεκαθαρίσει τις αμφιβολίες που έχουν προκύψει γύρω από τους «ασπρόμαυρους».

 

 

metrosport.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments