Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχική Ποδόσφαιρο Super League Ένα «κρύο» γκολ, ατολμία και διαιτησία

Ένα «κρύο» γκολ, ατολμία και διαιτησία

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πάρει πολλά περισσότερα από μια ήττα επιπέδου 1-0. Δεν τα κατάφερε γιατί πλήρωσε την πρώτη του αμυντικού του αδράνεια και του έλειψε η καλή τελική πάσα. Φυσικά όταν τη… βρήκε ο Τουμπακάρης «έκοψε» με δύο ανύπαρκτα φάουλ τους παίκτες του Δικεφάλου ενώ ο Δημητρόπουλος έπρεπε να αποβάλει τους Μποτία, Μιλιβόγιεβιτς.

 

Ο ΠΑΟΚ είχε σε εκπληκτική μέρα τον Τσίμιροτ, ο Χατζηισαϊας έδειξε πολύ καλά στοιχεία αλλά η ήττα… ήττα. Και η ομάδα του Τούντορ παραμένει σε απόσταση από τη δεύτερη θέση…

 

Κόστισε η πρώτη αδράνεια

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε… χαμένος και ο Ολυμπιακός κατάφερε να το εκμεταλλευτεί στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε στα καρέ του Δικεφάλου. Ο Ελαμπντελαουί  μπήκεστην περιοχή, ο Βίτορ αντέδρασε λανθασμένα στο μαρκάρισμά του και ο παίκτης των ερυθρόλευκων άνοιξε με διαγώνιο σουτ το σκορ.

 

Το γκολ αποτέλεσε ένα ακόμα «βαρίδιο» στα πόδια των παικτών του ΠΑΟΚ που προσπάθησαν να αντιδράσουν, πήραν μετά το 15’ την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσαν να φανούν επικίνδυνοι παρά μόνο σε μία περίπτωση όταν και η ορθολογική ανάπτυξη επέτρεψε στον Κίτσιου να μπει μόνος από την πλευρά του και στη σέντρα του ο Αθανασιάδης δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή.

 

Ο Ολυμπιακός πίεζε από τα άκρα, ο ΠΑΟΚ αδυνατούσε να τροφοδοτήσει σωστά τον Μπερμπάτοφ και τον Κλάους και ο απολογισμός του στο πρώτο ημίχρονο ήταν… μία τελική προσπάθεια.

 

Δεν έφτανε μόνο η κατοχή μπάλας

 

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Κατοχή μπάλας, καλή αμυντική παρουσιά, έλειπε, όμως, η τελική πάσα. Και αυτό του κόστισε…

 

Όπως κόστισε και η αποβολή του Τζαβέλλα (για δεύτερη κίτρινη κάρτα που ήταν μεταξύ… κόκκινων που δεν δόθηκαν σε Μποτία για αντιαθλητικό χτύπημα στον Μπερμπάτοφ και στον Μιλιβόγιεβιτς για τον ίδιο λόγο).

 

Ο ΠΑΟΚ των δέκα παικτών δεν πρόλαβε να δεχτεί πίεση καθώς λίγα λεπτά αποβλήθηκε και ο Ζντιέλαρ για έναν Ολυμπιακό που δεν έδειχνε με τη σειρά του να έχει τις δυνάμεις για να γίνει επιθετικός και συνάμα να μη ρισκάρει αμυντικά.

 

Τα λεπτά κυλούσαν, το 1-0 δεν άλλαξε και ο Ολυμπιακός πήρε μια νίκη χωρίς να εντυπωσιάσει.

 

Κάκιστος ο Δημητρόπουλος στον πειθαρχικό έλεγχο και ιδιαίτερα στα χτυπήματα Μιλιβόγιεβιτς και Μποτία. Τραγικός ο Τουμπακάρης που «εφυήρε» δύο οφσάιντ στις καλύτερες επιθετικές προσπάθειες του ΠΑΟΚ.

 

Ολυμπιακός:  Ρομπέρτο, Ομάρ, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ, Φορτούνης (79’ Φουστέρ), Ντουρμάζ (73’ Μπουχαλάκης), Πάρντο (82’ Σεμπά), Ιντέγε.

 

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Κίτσιου, Μιγκέλ Βίτορ, Χατζηϊσαΐας, Τζαβέλλας, Τσίμιροτ, Τζιόλης (80’ Σάμπο), Μπερμπάτοφ, Πέλκας (68’ Σκόνδρας), Μακ, Αθανασιάδης (62’ Γκολάσα)

 

 

metrosport.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments