Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχική Ποδόσφαιρο Super League Απήγαγαν τον Πουλίδο στο Μεξικό, αναζητούνται οι δράστες

Απήγαγαν τον Πουλίδο στο Μεξικό, αναζητούνται οι δράστες

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές ο 25χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού απήχθη λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Λίγο πριν τις 11 το βράδυ σήμανε συναγερμός σε συγγενείς και φίλους, οι οποίοι δεν μπορούσαν να εντοπίσουν τα ίχνη του ποδοσφαιριστή.

 

Οι αρχές κινητοποιήθηκαν μετά από κάποιες ώρες και πλέον οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη. Δυστυχώς ακόμα δεν υπάρχουν νεότερα για τον Πουλίδο και η ανησυχία έχει χτυπήσει «κόκκινο».

 

Οι αρχές της πολιτείας Ταμαουλίπας κινητοποιήθηκαν μετά από κάποιες ώρες, ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο που προβλέπεται για εξαφανίσεις / απαγωγές και πλέον οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη.

 

Για τον εντοπισμό του Πουλίδο σηκώθηκε μέχρι και ελικόπτερο (χωρίς να βρεθούν κάποια ίχνη του), ενώ οι αστυνομικές αρχές τηρούν σιγή ιχθύος σε ότι αφορά την πορεία των ερευνών.

  

Την είδηση περί απαγωγής του Άλαν Πουλίδο επιβεβαιώνει με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Milenio και ο αδερφός του, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ταυτότητα των δραστών ή για πιθανά λύτρα που έχουν ζητήσει για την απελευθέρωσή του Μεξικανού επιθετικού.

 

Αυτό όμως που έχει μεγάλη σημασία είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο Πουλίδο απήχθη μαζί με την σύντροφό του, την οποία οι απαγωγείς μετά από λίγο άφησαν ελεύθερη, αφού προφανώς δεν ήταν ο στόχος τους! 

 

Πηγές, που πρόσκεινται στις αστυνομικές αρχές αναφέρουν ότι ο Πουλίδο με την σύντροφο του βρίσκονταν στον δρόμο, όταν ένα φορτηγάκι με 6 μασκοφόρους τους ακινητοποίησε και τους απήγαγε. Μετά από λίγες ώρες, η σύντροφος του Πουλίδο αφέθη ελεύθερη στην είσοδο ενός πάρκου, ωστόσο η κατάθεση της δεν έχει καταφέρει ακόμα να διαλευκάνει την υπόθεση.

 

Η αντίδραση του Ολυμπιακού

 

Την πρώτη του επίσημη αντίδραση για την υπόθεση απαγωγής του Άλαν Πουλίδο δημοσιοποίησε ο Ολυμπιακός, με τους «ερυθρόλευκους» να τονίζουν ότι είναι σε συνεχή επαφή με τις Αρχές.

 

Ακόμη δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την υπόθεση απαγωγής του Άλαν Πουλίδο στο Μεξικό, ωστόσο λίγη ώρα αφότου κυκλοφόρησε η είδηση ήρθε και η πρώτη αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του συλλόγου τόνισαν σε πρώτη φάση τα εξής:

 

«Για το θέμα Πουλίδο ο σύλλογος είναι σε επικοινωνία με τους οικείους του και τις αρχές στο Μεξικό και όταν έχουμε κάτι ανακοινώσιμο θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση».

 

Στο πλευρό του Πουλίδο η Τίγκρες

 

Τη συμπαράστασή της στην οικογένεια του Άλαν Πουλίδο για την απαγωγή του, θέλησε να δείξει η πρώην ομάδα του Μεξικανού επιθετικού. Συγκεκριμένα, η Τίγκρες έγραψε στο twitter «Η Τίγκρες εκφράζει την αλληλεγγύη της στην οικογένεια του Πουλίδο, που βρίσκεται σε δεινή θέση»

 

metrosport.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments