Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχική Ποδόσφαιρο Super League Οι νέοι του ΠΑΟΚ ήταν ωραίοι στην πρόβα τζεναράλε

Οι νέοι του ΠΑΟΚ ήταν ωραίοι στην πρόβα τζεναράλε

Βαθμός ετοιμότητας….. λίαν καλώς. Προσεκτικός στην άμυνα και με μεγάλη ποιότητα επιθετικά επιβλήθηκε εύκολα της Τβέντε με 2-0 και έδειξε πως τουλάχιστον θα είναι ανταγωνιστικός απέναντι στον Άγιαξ.

 

Ο Βλάνταν Ίβιτς δοκίμασε την ενδεκάδα που έχει το προβάδισμα για τις αναμετρήσεις των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ και ο αγώνας του πρόσφερε τη δυνατότητα να αξιολογήσει τις επιλογές του και να δει συνάμα τον Μπίσεσβαρ να αγωνίζεται για πρώτη φορά.

 

Ο ΠΑΟΚ έκανε εξαιρετικό παιχνίδι αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο παρότι φάνηκε πως του έλειπε ύψος στα στημένα των Ολλανδών. Αντίθετα ήταν μέτριος μεσοεπιθετικά όχι γιατί δεν έκανε ευκαιρίες αλλά γιατί ήταν φανερό πως του έλειψαν ουσιαστικά στοιχεία στο παιχνίδι του όπως ήταν η κάθετη πάσα και η απειλή από τον άξονα.

 

Τα άκρα δούλεψαν πολύ καλά αλλά ουσία δεν υπήρχε και στην τελική προσπάθεια.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο η αντικατάσταση του Χαρίση επέτρεψε στον Σάκχοφ να παίξει στη φυσική του θέση και να βοηθήσει πολύ περισσότερο με εξαιρετικές κάθετες πάσες που ωστόσο δεν μπόρεσαν να γίνουν και γκολ.

 

Επίσης η είσοδος του Μπίσεσβαρ έκανε πιο επιθετικό τον ΠΑΟΚ με τον Ολλανδό να δείχνει την ποιότητά του αλλά και πως βρίσκεται αρκετά πίσω σε φυσική κατάσταση.

 

Τελικά η κυριαρχία του ΠΑΟΚ ανταμείφθηκε στο 77’ με γκολ του εξαιρετικού Σάκχοφ και τρία λεπτά μετά ήρθε η σειρά του Τζάλμα να σκοράρει μετά από πάσα του Μπίσεσβαρ.

metrosport.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments