Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχική Ποδόσφαιρο Football League Και επίσημα στον Άρη για τρία χρόνια ο Μιλούνοβιτς

Και επίσημα στον Άρη για τρία χρόνια ο Μιλούνοβιτς

Ο Αρης ολοκλήρωσε μία ακόμα σπουδαία μεταγραφή, αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούκα Μιλούνοβιτς για τα επόμενα τρία χρόνια.

 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Αρης:

 

 

Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την απόκτηση του Λούκα Μιλούνοβιτς.

 

 

Ο 23χρονος διεθνής Σέρβος μεσοεπιθετικός βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία και, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Σίμο Ορφανίδη, υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων.

 

Ο Λούκα Μιλούνοβιτς γεννήθηκε στις 21/12/1992 στο Βελιγράδι. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την ΟΦΚ Βελιγραδίου.

 

Την αγωνιστική περίοδο 2011-’12 μετακόμισε στο Βέλγιο αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Ζούλτε Βάρεγκεμ (13 συμμετοχές).

 

Το 2012 επέστρεψε στη Σερβία για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα. Με την ομάδα του Βελιγραδίου έκανε πολύ καλή σεζόν, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων.

 

Το καλοκαίρι του 2014 ο Λούκα Μιλούνοβιτς αποδέχτηκε την πρόταση του Πλατανιά.

 

Με την ομάδα των Χανιών αγωνίστηκε τις δύο τελευταίες σεζόν (2014-2016), έχοντας μια σημαντική παρουσία στο πρωτάθλημα της Superleague (48 συμμετοχές και 10 γκολ).

 

Ο Λούκα Μιλούνοβιτς είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα U-21 της Σερβίας.

  

Ο Λούκα Μιλούνοβιτς, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, έκανε την παρακάτω δήλωση:

 

«Είμαι χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η συμφωνία μου με τον Αρη και θα συνεχίσω την καριέρα μου σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Γνωρίζω πολλά πράγματα για τον Σύλλογο, για την Ιστορία του και για τη μεγάλη στήριξη που έχει από τον κόσμο του. Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι ο κ. Καρυπίδης έχει όραμα και θέλει να δει την ομάδα να φτάνει ψηλά. Θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τoν Αρη για να επιστρέψει στη Superleague και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ανυπομονώ να γνωρίσω τον κ. Αναστόπουλο και τους νέους μου συμπαίκτες».

 

metrosport.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments