Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Αρχική Διάφορα Αναβλήθηκε η δίκη Μαρινάκη για εξύβριση Σισέ

Αναβλήθηκε η δίκη Μαρινάκη για εξύβριση Σισέ

Τη βίαιη προσαγωγή του ποδοσφαιριστή Τζιμπρίλ Σισέ αποφάσισε σήμερα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά όπου εκδικάζεται η υπόθεση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση για τις οποίες κατηγορείται ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης από τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός το 2011 στο στάδιο Καραϊσκάκη. Η δίκη αναβλήθηκε για τις 22/2/2017 για κρείσσονες αποδείξεις, λόγω έλλειψης μαρτύρων.

 

Η προσαγωγή του ποδοσφαιριστή ήρθε μετά από αίτημα της υπεράσπισης Μαρινάκη, ενώ το δικαστήριο έκρινε πως η υπόθεση θα πρέπει να αναβληθεί καθώς παρών ως μάρτυρας ήταν μόνο ο διαιτητής του αγώνα Δ. Καλόπουλος.

 

Η κατάθεση του μάρτυρα ολοκληρώθηκε εν μέσω εντάσεων εντός και εκτός αίθουσας. Ο Δ. Καλόπουλος ανέφερε πως δεν ήταν παρών στο περιστατικό μεταξύ Μαρινάκη – Σισέ, και πως όλα τα είδε από την τηλεόραση μία μέρα αργότερα, χωρίς να μπορεί να κρίνει εάν υπήρξε προπηλακισμός του ποδοσφαιριστή. Παράλληλα, υποστήριξε σε αρκετές περιπτώσεις ότι δεν θυμόταν τι ακριβώς είχε συμβεί καθώς – όπως είπε- έχουν περάσει σχεδόν 5,5 χρόνια από το συμβάν.

 

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η πλευρά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Β. Μαρινάκη, επεσήμανε σειρά αντιφάσεων ανάμεσα στα όσα κατέγραψε ο διαιτητής στο φύλο αγώνα και των όσων κατέγραψε η αστυνομία στην έκθεση της. Μεταξύ άλλων, καταγράφτηκε πως ενώ η αστυνομία ανέφερε ότι έπεσαν  1000 βεγγαλικά και κροτίδες, ο διαιτητής είχε σημειώσει μόλις  40.

 

Σε άλλο σημείο της κατάθεσής του, η υπεράσπιση Μαρινάκη ρώτησε αν ο Τζιμπρίλ Σισέ αμφισβήτησε το φύλλο αγώνα, μόνο για να λάβει την αρνητική απάντηση του Δ. Καλόπουλου.

 

Επιπλέον, κλήθηκαν μεταξύ άλλων ως μάρτυρες και οι βοηθοί διαιτητή του αγώνα, Δημήτρης Σαραϊδάρης και Σπύρος Τρύφωνας, ο τότε διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γόντικας, καιθώς και ο τότε επιχειρησιακός διευθυντής του συλλόγου, Βαγγέλης Πέτσος, και ο Κυριάκος Κρητικόπουλος, τότε βοηθός του υπευθύνου ασφαλείας της "πράσινης" ΠΑΕ.

 

news247.gr/metrosport.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments