Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Αρχική ΕΠΣΣ Ανώτερη ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Φιλικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι στη μνήμη του Νίκου Άγγου πραγματοποιήθηκε στο Χρυσό μεταξύ της ομάδας παλαιμάχων της Α.Ε.Χρυσού και των βετεράνων του Ηρακλή.

Οι παλαίμαχοι της ΑΕ Χρυσού δεν ξέχασαν τον συμπαίκτη τους που έφυγε από τη ζωή και θέλησαν να δώσουν αυτό το φιλικό παιχνίδι και να προσφέρουν μια τιμητική πλακέτα στη σύζυγο του και τα δύο του παιδιά που έκαναν τη δική τους καριέρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, τον Άκη και τον Κώστα Άγγο.

 Η οικογένεια του αείμνηστου Νίκου Άγγου παραλαμβάνει συγκινημένοι την τιμητική πλακέτα

τα μέλη της οικογένειας του αείμνηστου Νίκου Άγγου παραλαμβάνουν συγκινημένοι την τιμητική πλακέτα

Οι βετεράνοι του Ηρακλή ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση αποδεικνύοντας ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι  επεισόδια, στημένα παιχνίδια και κόντρες, το ποδόσφαιρο είναι μια τεράστια οικογένεια που στέλνει μηνύματα ανθρωπιάς και συνεργασίας. Στο μικρόφωνο της αθλητικής εκπομπής της ΕΡΤ Σερρών μίλησαν ο γιος του Νίκου Άγγου, ο πρώην παίκτης του Πανσερραϊκού Άκης Άγγος, ο παλαίμαχος της Α.Ε.Χρυσού Γιώργος Παπείρας και δύο βετεράνοι του Ηρακλή, ο Δημήτρης Αδάμου και ο Τάσος Κατσαμπής.

η τιμητική πλακέτα στη μνήμη του Νίκου Άγγου
η τιμητική πλακέτα στη μνήμη του Νίκου Άγγου

Άκης Άγγος: «Είναι μια δύσκολη στιγμή, θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Παπείρα που ανέλαβε την ευθύνη να γίνει το φιλικό με τον Ηρακλή, όπως ευχαριστώ θερμά και τον Ηρακλή. Είναι μια στιγμή συγκίνησης για μένα  γιατί ο πατέρας μου ήταν άνθρωπος του ποδοσφαίρου, δεν έπαιξε επαγγελματικά, αλλά αγωνίστηκε εδώ στο χωριό και θέλω να μην γίνονται παιχνίδια μόνο για τέτοιες καταστάσεις αλλά και για χαρές αλλά δυστυχώς έτσι είναι η ζωή και συνεχίζουμε».

Ο Γιώργος Παπείρας μιλά στους βετεράνους ποδοσφαιριστές
Ο Γιώργος Παπείρας μιλά στους βετεράνους ποδοσφαιριστές

Γιώργος Παπείρας: «Είναι μια πολύ σημαντική εκδήλωση για το χωριό. Για έναν φίλο και συμπαίκτη, τον Νίκο Άγγο που τίμησε τη φανέλα αυτής της ομάδας και έπρεπε να τον τιμήσουμε κι εμείς, γιατί το όνομα Άγγος συνεχίζει με τα δύο παιδιά του που έδωσαν πολλά στην ομάδα του χωριού. Ευχαριστούμε τον Ηρακλή που μας τίμησε με την παρουσία του».

Τάσος Κατσαμπής: «είναι ένα παιχνίδι που γίνεται για ένα σκοπό, στη μνήμη του Νίκου Άγγου, οι βετεράνοι του Ηρακλή πάντα είναι θετικοί να συμμετέχουν σε τέτοια παιχνίδια, πρέπει όλες οι ομάδες να είναι κοντά σε τέτοιες στιγμές, χαίρομαι που πάντα ακολουθώ αυτά τα σημαντικά γεγονότα και όποτε μπαίνω στο γήπεδο χαίρομαι να παίζω μπάλα. Το ποδόσφαιρο για μένα είναι ανθρωπιά, είναι ρομαντισμός , είναι αγάπη».

Ο Θωμάς Μήτρακας με τον διαιτητή Κυριάκο Παλάζη
Ο Θωμάς Μήτρακας με τον διαιτητή Κυριάκο Παλάζη

Δημήτρης Αδάμου: «ο στόχος σήμερα ήταν διαφορετικός, ήρθαμε να τιμήσουμε τη μνήμη του Νίκου Άγγου, ήρθε κόσμος, ο Ηρακλής πάντα είναι αρωγός σε τέτοιες εκδηλώσεις. Βέβαια σήμερα ήταν διαφορετικός ο σκοπός, υπάρχει μια αμηχανία γιατί απουσιάζει ο άνθρωπος που τιμάμε, όμως εμείς σαν Ηρακλής είμαστε κοντά, να τον τιμήσουμε, να τιμήσουμε την ομάδα, τους ανθρώπους εδώ  και το Σερραϊκό ποδόσφαιρο. Με αφορμή αυτόν τον αγώνα, θα υπάρχουν καλύτερες σχέσεις της ομάδας του Χρυσού με τους βετεράνους του Ηρακλή γιατί είναι τιμή και για τον Ηρακλή και για το Χρυσό να βρισκόμαστε εδώ. Όλοι είμαστε άνθρωποι και πρέπει να είμαστε κοντά σε τέτοιες εκδηλώσεις. Το ποδόσφαιρο δείχνει το ανθρώπινο του πρόσωπο».

Η ομάδα παλαιμάχων της Α.Ε.Χρυσού
Η ομάδα παλαιμάχων της Α.Ε.Χρυσού

Α.Ε. ΧΡΥΣΟΥ: Μήτρακας, Άγγος Άκης, Άγγος Κώστας, Αρβανιτίδης, Παπείρας, Μπατσιούλας, Τσιόλας, Βλάχος, Κουρκουνάσιος, Τσαρδάκας, Κορακάς, Καρακολίδης, Γανιτάς.

Η ομάδα βετεράνων του Ηρακλή
Η ομάδα βετεράνων του Ηρακλή

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χατζόγλου,  Κατσαμπής, Αδάμου, Τσιρίκας, Λαμπριανίδης, Δαλαμπίρας, Αμαραντίδης,  Ντινόπουλος, Τουλίκας, Καραλής,  Μωραίτης, Μάντζας, Μιχαλάς, Σέρρας, Δεπόλας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κυριάκος Παλάζης

Τον αγώνα κάλυψαν δημοσιογραφικά η ΕΡΤ Σερρών και η ΕΡΤ3 που θα προβάλει ρεπορτάζ στην αθλητική απογευματινή εκπομπή της.

 

ΠΗΓΗ :ΕΡΤ ΣΕΡΡΩΝ

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments