Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχική Ευρώπη Europa League Ο πραγματικός Κλάους είναι εδώ!!!

Ο πραγματικός Κλάους είναι εδώ!!!

Ο ΠΑΟΚ έκανε το χειρότερο φετινό του παιχνίδι στο Λίμπερετς. Αυτή τη φορά, όμως, είχε τον πραγματικό Αθανασιάδη που πέτυχε δύο γκολ και πήρες μια πολύ μεγάλη νίκη επί της Σλόβαν (2-1). Μαζί και το μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

 

Ο Δικέφαλος αντιμετώπισε πολλά προβλήματα καθ΄’ όλη τη διάρκεια του αγώνα από την πίεση των Τσέχων και την ταχύητητά τους. Αποτέλεσμα αυτών ήταν να οργανώσει σε ελάχιστες περιπτώσεις το παιχνίδι του και να κλειστεί στην άμυνά του. Ήταν, όμως, τρομερά κυνικός. Γκολ σε κάθε ουσιαστική του ευκαιρία, πλην φυσικά της ασύλληπτης που έχασε στο τελευταίο λεπτό ο Ροντρίγκεζ.

 

Ο ΠΑΟΚ την έπαθε αλά Καραμπάχ στην αρχή του αγώνα καθώς πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, βρέθηκε πίσω στο σκορ με τη Σλόβαν να τον αιφνιαδιάζει με εξαιρετική επίθεση και γκολ του Κομλιντσένκο.

 

Μάλιστα η κυριαρχία των Τσέχων συνεχίστηκε για λίγα λεπτά ακόμα όντας πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και τις στημένες φάσεις.

 

Το ευτύχημα για τον ΠΑΟΚ, όμως, ήταν πως βρήκε και αυτός τον χώρο να απειλήσει στην κόντρα και στην πρώτη εξ αυτών, ο Ροντρίγκεζ κέρδισε πέναλτι στο 9’. Εύστοχη εκτέλεση  από τον Αθανασιάδη και 1-1.

 

Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου οι παίκτες των δύο ομάδων ήταν αρκετά φλύαροι και παρά το γρήγορο ρυθμό που είχε το παιχνίδι, δεν υπήρξαν και οι καλές φάσεις.

 

Η Σλόβαν Λίμπερετς μπήκε πιο δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο. Πίεσε τον ΠΑΟΚ και έψαξε με ψηλές μπαλιές το δεύτερο γκολ. Οι παίκτες του Δικεφάλου δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα, κλείστηκαν στην περιοχή τους αλλά μέχρι το 65’ άντεξαν χωρίς προβλήματα.

 

Η είσοδος του Γιάννη Μυστακίδη έκανε τον ΠΑΟΚ πιο απειλητικό, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να χάνει μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει πριν τον… ισοφαρίσει οπ Κομλιτσένκο με σουτ στο δοκάρι.

 

Όλα κρίθηκαν στο 82’ όταν ο Λέοβατς έκανε τη σέντρα και ο Αθανασιάδης με κεφαλιά χάρισε στον ΠΑΟΚ το προβάδισμα και τελικά τη μεγάλη νίκη.

 

Highlight η ευκαιρία του Ροντρίγκεζ να σκοράρει σε άδεια εστία αλλά τέλος καλό όλα καλά με τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει πως πλέον έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στους 32 του Europa League.

 

Σλόβαν Λίμπερετς (Τρπισόφσκι):Ντουμπράβκα, Μπρέιτε, Κουφάλ, Σίκορα, Φόλπρεχτ (73’ Καραφιάτ), Χοβόρκα, Κομλιτσένκο, Βουτς, Μπαρτλ (46’ Εκπάι), Μπαρτόσακ (79’ Μπάρος), Λάτκα

 

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάνιας, Σάκχοφ (73’ Τιάμ), Κάμπος (59’ Μυστακίδης), Ροντρίγκες, Αθανασιάδης (86' Κρέσπο)

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments