Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχική Ευρώπη Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στο Λίβερπουλ: «Θα πετάξουμε εκτός γηπέδου όποιον…»

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στο Λίβερπουλ: «Θα πετάξουμε εκτός γηπέδου όποιον…»

Αυξημένη αστυνομική δύναμη, δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, καθώς επίσης και προειδοποιήσεις από τις δυο ομάδες για το τεράστιο ντέρμπι της Δευτέρας στο Ανφιλντ μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

Οι δυο ομάδες, μέσω τοποθετήσεων τους, προειδοποιούν και ζητούν από τους φιλάθλους, η κάθε μία ξεχωριστά να μην υπάρξουν κυρίως συνθήματα για τις τραγωδίες στο Χίλσμπορο και στο Μόναχο.

 

«Οποιος τραγουδήσει συνθήματα για το Χίλσμπορο ή το Μόναχο θα τον πετάξουμε έξω από το γήπεδο. Δεν θα υπάρξει η παραμικρή ανοχή σε παρόμοιες σκηνές που αμαύρωσαν τις περσινές συναντήσεις των δύο συλλόγων». Επίσης, θα υπάρξει αυξημένη αστυνομική δύναμη και μάλιστα οι δυνάμεις της αστυνομίας θα έχουν τι νου τους για πιθανές φασαρίες.

 

 

 

Ρισκάρουν με σύλληψη

 

 

 

Μάλιστα, επισημαίνεται ότι όσοι φίλαθλοι προβούν σε τέτοιες ενέργειες στο επερχόμενο ματς της Δευτέρας θα συλληφθούν κατευθείαν. Μάλιστα και οι δύο σύλλογοι εύχονται να κυλήσουν ομαλά τα πράγματα στο ντέρμπι και έβγαλαν ανακοινώσεις επ’ αυτού.

 

Παρακαλούν επίσης τους φιλάθλους να είναι ήσυχοι και να αποφύγουν τα υβριστικά συνθήματα. Οσοι παρακούσουν θα απομακρυνθούν αμέσως από το στάδιο, θα ρισκάρουν μία σύλληψη και θα έχουν να κάνουν με τις νομικές διαδικασίες των συλλόγων. Απίστευτα πράγματα, έτσι;

 

 

 

Τα επεισόδια στο Europa League

 

 

Υπενθυμίζεται βεβαίως ότι πέρσι κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Europa League μεταξύ των δυο ομάδων στο Μάντσεστερ και αμέσως μετά την λήξη του, υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ των οπαδών των γηπεδούχων και των φιλοξενούμενων, σπασίματα και ρίψεις καθισμάτων.

 

Αμεση ήταν η επέμβαση της αστυνομίας, η οποία προέβη σε πέντε συλλήψεις, ενώ σχημάτισε ένα ανθρώπινο τείχος, ώστε να προστατεύσει τους φίλους της Λίβερπουλ και να αποτρέψει την επέκταση των επεισοδίων.

 

Πριν από την έναρξη εκείνου του αγώνα, η αστυνομία αφαίρεσε πανό από κεντρική οδό προς το Μάντσεστερ, που είχαν αναρτήσει οπαδοί και αναφερόταν στην τραγωδία του Χίλσμπορο!

 

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ ανέφεραν μεταξύ άλλων στα συνθήματά τους «Η Sun είχε δίκιο, είστε δολοφόνοι», με αυτούς της Λίβερπουλ να τους γιουχάρουν έντονα.

 

metrosport.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments