Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχική Ευρώπη Champions League Ξέσπασε η Μπάγερν, «όργια» Οζίλ, νίκες για Παρί, Ατλέτικο

Ξέσπασε η Μπάγερν, «όργια» Οζίλ, νίκες για Παρί, Ατλέτικο

Οι κάκιστες εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα έφεραν έντονο προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας. Η ήττα από την Ατλέτικο και η ισοπαλία στη Φρανκφούρτη με την Άιντραχτ δεν άφηναν άλλα περιθώρια στην Μπάγερν για νέο στραβοπάτημα.

 

Οι Βαυαροί διέλυσαν με 4-1 την Αϊντόχφεν στο Μόναχο και βρίσκονται με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση.

 

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι άνοιξε το σκορ στο 13΄ με τον Μίλερ, ενώ διπλασίασε τα τέρματά της στο 21΄ με τον Μίλερ. Οι Ολλανδοί δεν το έβαλαν κάτω και στο 41΄ μείωσαν σε 2-1 με τον Νάρσινχ. Η Μπάγερν κλείδωσε το τρίποντο στο 59΄, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Λεβαντόφσκι. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 84΄ ο Ρόμπεν.

Ασταμάτητη σε Ισπανία και Ευρώπη η Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «ροχιμπλάνκος» πέρασαν και από τη Ρωσία, επικρατώντας 1-0 της Ροστόφ, χάρις το τέρμα του Καράσκο στο 62΄.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

 

1. Ατλέτικο Μαδρίτης 9

 

2. Μπάγερν Μονάχου 6

 

3. Αϊντχόφεν 1

 

4. Ροστόφ 0

 

Η επόμενη (4η) αγωνιστική 1/11

 

Αϊντχόφεν-Μπάγερν Μονάχου

 

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ροστόφ

 

«Όργια» Οζίλ, εύκολα η Παρί

 

Με τον Μεσούτ Οζίλ να πετυχαίνει το πρώτο χατ-τρικ στην καριέρα του, η Άρσεναλ ισοπέδωσε με 6-0 τη Λουντογκόρετς στο Λονδίνο. 

 

Ο Αλέξις Σάντσες έδωσε με απίθανη λόμπα το προβάδισμα στην Άρσεναλ στο 12', ενώ στο 42' ο Γουόλκοτ έκανε το 2-0. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι «κανονιέρηδες» έκαναν το 3-0 με τον Τσάμπερλεϊν, ενώ στο 56΄ ο Οζίλ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Ο Γερμανός ήταν σε μεγάλα κέφια, φτάνοντας στο χατ-τρικ στο 83΄και στο 87΄, γράφοντας το τελικό 6-0!

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε 3-0 την Βασιλεία, αλλά δυσκολεύτηκε πάρα πολύ. Τρία δοκάρια είχαν οι Ελβετοί.

 

Ο Λανγκ (5’) στο οριζόντιο και ο Στέφεν (11’) που νικήθηκε σε τετ α τετ απείλησαν για τα καλά τους Γάλλους. Μιας και λοιπόν δεν τα έβαλαν οι φιλοξενούμενοι, ήρθε ο Ντι Μαρία και ο Μόουρα να τους σκοτώσουν και ο Καβάνι στο φινάλε να συνεχίσει το φετινό κρεσέντο του.  Ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ στο 40’ με κοντινό δυνατό βολέ. Ο Βραζιλιάνος πρόσθεσε το δικό του (63’) και ο Καβάνι που είχε κεφαλιά στο δοκάρι (48’), βρήκε δίχτυα με εύστοχο πέναλτι.

 

Η Παρί συνέχισε έτσι με μία μόλις ήττα εντός σε 41 ματς στην Ευρώπη και ο Καβάνι έφτασε τα 12 τεμάχια σε οκτώ αγώνες.

 

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

 

1. Άρσεναλ 7

 

2. Παρί Σεν Ζερμέν 7

 

3. Βασιλεία 1

 

4. Λουντογκόρετς 1

 

Η επόμενη (4η) αγωνιστική 1/11

 

Βασιλεία-Παρί Σεν Ζερμέν

 

Λουντογκόρετς-Άρσεναλ

 

metrosport.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments