Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχική Στοίχημα ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ METRO Καληνύχτα με Γιούβε - Νάπολι

Καληνύχτα με Γιούβε – Νάπολι

Γιουβέντους – Νάπολι, Τότεναμ – Λέστερ και Ντόρτμουντ – Σάλκε τα καλύτερα σημερινά.

 

Την εβδομάδα που έρχεται έχει Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό σημαίνει πως σήμερα αγωνίζονται σχεδόν όλες οι μεγάλες ομάδες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα προκειμένου να είναι έτοιμες μεσοβδόμαδα. Με λίγα λόγια τρίβουν τα χέρια τους οι παίχτες και μαζί τους οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος.

Θα κάνω την αρχή μου από τη Serie A, εκεί όπου η πρωτοπόρος Γιουβέντους υποδέχεται τη Νάπολι στο πιο σημαντικό ματς της ημέρας στις 21:45. H Γιούβε ρέφαρε για την ήττα στο Μιλάνο με το 4-1 επί της Σαμπντόρια και σήμερα θέλει να κόψει τις ορέξεις των "παρτενοπέι" που ακολουθούν από κοντά. Νωρίτερα η Φιορεντίνα δοκιμάζεται στην έδρα της Μπολόνια.

Στην ελληνική Σούπερ Λίγκα ο θριαμβευτής της προηγούμενης εβδομάδας, Ολυμπιακός, πηγαίνει σε μια έδρα που παραδοσιακά περνάει δύσκολα. Έτσι κι αλλιώς ο Ατρόμητος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση από τότε που ανέλαβε ο Κορακάκης και κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι το παιχνίδι για τους "ερυθρόλευκους". ΑΕΛ – Πανιώνιος και Ξάνθη – Κέρκυρα τα άλλα δύο ματς.

Στην Αγγλία μπορεί να είχε μέσα στην εβδομάδα Λιγκ Καπ, αλλά οι σύλλογοι στο νησί δεν πτοούνται ως γνωστόν. Ξεχωρίζει σήμερα η έξοδος της πρωταθλήτριας Λέστερ στην έδρα της πανίσχυρης και φέτος Τότεναμ. Λίβερπουλ, Σίτι και Άρσεναλ μάχονται για να διατηρηθούν στην κορυφή. Οι "κόκκινοι" παίζουν στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, οι "πολίτες" σε αυτήν της Γουέστ Μπρομ και οι "κανονιέρηδες" ανοίγουν το πρόγραμμα στις 14:30 στην έδρα της Σάντερλαντ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το ηθικό κάπως ανεβασμένο από τη νίκη επί της Σίτι υποδέχεται την Μπέρνλι.

Στην Μπουντεσλίγκα έχει δύο ντέρμπι. Το πιο μεγάλο βέβαια είναι το βραδινό, καθώς η Ντόρτμουντ, που εξαντλήθηκε την Τετάρτη για να προσπεράσει το εμπόδιο της Ουνιόν στο κύπελλο, φιλοξενεί τη Σάλκε στην μεγάλη κόντρα της κοιλάδας του Ρουρ. Οι "βασιλικοί μπλε" έχουν ανεβάσει την απόδοσή τους τις τελευταίες εβδομάδες και δεν θα μού προκαλέσει έκπληξη ακόμη κι αν φύγουν με το διπλό. Το άλλο ντέρμπι είναι αυτό ανάμεσα στην Βόλφσμπουργκ, που ακόμα δεν έχει βρει τον εαυτό της, και στη Λεβερκούζεν που προέρχεται από 2 σερί ήττες.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν δεν έχει ντέρμπι αλλά παίζουν και οι τρεις μεγάλες. Η Ρεάλ φιλοξενείται από την Αλαβές, η Ατλέτικο υποδέχεται τη Μάλαγα και η Μπαρτσελόνα τη Γρανάδα. Εκτός απροόπτου η μέρα θα κλείσει με όλες να έχουν πάρει 3 βαθμούς στο σακούλι τους.

Τέλος, στο Σαμπιονά το καλύτερο παιχνίδι της βραδιάς διεξάγεται στην έδρα της αήττητης εντός έδρας Σεντ Ετιέν η οποία φιλοξενεί τη Μονακό. Οι Μονεγάσκοι του Ζαρντίμ ξέσπασαν με 6-2 απέναντι στη Μονπελιέ στην προσπάθειά τους να φτάσουν τη Νις στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όμως σήμερα το διπλό φαντάζει πολύ δύσκολη υπόθεση.

*Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments