Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχική Διάφορα «Έτοιμος για τις εκλογές της ΕΠΟ, όποτε κι αν γίνουν»

«Έτοιμος για τις εκλογές της ΕΠΟ, όποτε κι αν γίνουν»

Τη βεβαιότητα πως -όποτε κι αν γίνουν τελικά οι εκλογές της ΕΠΟ- η παράταξή του θα επικρατήσει εξέφρασε ο Βαγγέλης Γραμμένος, μιλώντας στη συγκέντρωση των 31 Ενώσεων στο Makedonia Palace.

 

Συγκέντρωση των Ενώσεων της αντιπολίτευσης με αφορμή την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Γραμμένου στην ΕΟΕ. 31 Eνώσεις παρούσες αλλά και η ΕΠΣ Ημαθίας που ακόμα ωστόσο δεν έχει επίσημη διοίκηση. Παρόντες από ΠΑΟΚ Τεβεκέλης και Λαγωνίδης.

 

Ο εκλεκτός της αντιπολίτευσης, θέλει με αυτή του την κίνηση να συσπειρώσει τις Ενώσεις και τις ΠΑΕ που βρίσκονται με το μέρος του, ενόψει των ερχόμενων εκλογών (όταν γίνουν αυτές) για την προεδρία της ελληνικής Ομοσπονδίας.

 

Ο Βαγγέλης Γραμμένος δηλώνει έτοιμος όποτε γίνουν οι εκλογές να τις κερδίσει. 

 

Στόχος είναι να συγκεντρωθούν οι Ενώσεις να συζητήσουν και να τοποθετηθούν για τις εξελίξεις και τα νέα δεδομένα στο ποδόσφαιρο και στην ΕΠΟ έπειτα από την παρέμβαση της FIFA και τον διορισμό προσωρινής διοίκησης.

 

Σε ένα επόμενο στάδιο δεν αποκλείεται ο Γραμμένος να απευθυνθεί και σε Ενώσεις, οι οποίες ακόμα δεν έχουν προσχωρήσει έχουν προσχωρήσει στην συγκεκριμένη «παράταξη».

 

Επίσης θα ζητήσουν να έχουν συναντήσεις και με τον κ. Κοντονή και με το κλιμάκιο της FIFA που αναμένεται από την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα.

 

Mε βάση τα όσα διαρρέουν οι Ενώσεις που δίνουν το παρών είναι:  Σερρών, Αθηνών, Δωδεκανήσου, Ευρυτανίας, Χαλκιδικής, Κυκλάδων, Λάρισας, Λέσβου, Αιτωλοακαρνανίας, Αν. Αττικής, Άρτας, Γρεβενών, Σάμου, Φθιώτιδας, Φλώρινας, Φωκίδας, Σάλας, Καστοριάς, Δράμας, Αργολίδας, Αχαΐας, Μακεδονίας, Ξάνθης, Σάμου, Πέλλας, Πρέβεζας-Λευκάδας, Ζακύνθου, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Κοζάνης και Κιλκίς.

 

metrosport.gr

Most Popular

Έγινε η νύχτα, μέρα για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ στο Λευκό Πύργο!

Τη νύχτα μέρα έκαναν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος από τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου. Οι πιστοί ακόλουθοι του...

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Recent Comments