Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχική Ευρώπη Europa League Αυτοί σφυρίζουν στα ματς των «αιωνίων» στο Europa League

Αυτοί σφυρίζουν στα ματς των «αιωνίων» στο Europa League

Η τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League θα διεξαχθεί την προσεχής Πέμπτη με τον Ολυμπιακό να παίζει την πρωτιά του ομίλου στην Κύπρο (20:00) και τον Παναθηναϊκό να αναμετράται με τη Θέλτα (22:05). 

 

Τον έλεγχο των δύο αναμετρήσεων θα έχουν ένας Ισπανός και ένας Λετονός, οι οποίοι έχουν προϊστορία με τους «ερυθρόλευκους». 

 

Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο θα διευθύνει ο Ισπανός Κάρλος ντελ Θέρο. Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Ισπανοί Χουάν Γιούστε, Ντιέγκο Μαρμπέρτο Σεβίγια ενώ επιπρόσθετοι θα είναι οι Αλαχάντρο Ερνάντεθ, Ινιάκι Βισάντι Γκαρίδο. Τέταρτος ο Μιγκέλ Μαρτίνεθ.

 

Ο Κάρλος ντελ Θέρο εδώ και τρία χρόνια σφυρίζει σε διεθνές επίπεδο ενώ έχει συναντήσει άλλη μια φορά τον Ολυμπιακό στην εκτός έδρας ήττα (2-1) από την Άρσεναλ το 2011 ως τέταρτος.

 

Στο ματς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Θέλτα θα σφυρίξει ο  Αντρίς Τρεμάνις με βοηθούς του τον Χάραλαντς Γκουντερμάνις και Αλεκσέις Σπασιονίκοφς. Επιπρόσθετοι θα είναι οι Αλεξάντρς Γκολούμπεβς, Έντγκαρς Μάλτσεβς, με τέταρτο τον Ράιμονς Τάτρικς.

 

Ο Λετονός ρέφερι είχε σφυρίξει την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σαχτάρ για το Europa League πριν δύο χρόνια, όπου οι Ουκρανοί πήραν την πρόκριση στα πέναλτι αφού το παιχνίδι είχε βγει ισόπαλο 1-1.

 

metrosport.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments