Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχική Διάφορα ΣΟΚ στη Σέλτικ: «Ήταν λάθος αλλά είχα σεξουαλική επαφή με παίκτες μου»

ΣΟΚ στη Σέλτικ: «Ήταν λάθος αλλά είχα σεξουαλική επαφή με παίκτες μου»

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του πρώην προπονητή της Σέλτικ, Τζι ΜακΚάφερτι, ο οποίος παραδέχεται ότι έχει κακοποιήσει σεξουαλικά παίκτες κατά τη διάρκεια της θητείας του σε West Lothian και Σέλτικ.

 

Ο 71χρονος πλέον ΜακΚάφερτι μιλώντας στην εφημερίδα «Mirror» της Ιρλανδίας παραδέχτηκε όλα τα κακώς κείμενα της καριέρας του.

 

Μίλησε για τη σεξουαλική επαφή που είχε με έναν αριθμό παικτών που περιελάμβανε χάδια και αυνανισμό ενώ αποκάλυψε ότι έμπαινε γυμνός στις ντουζιέρες με τους υπόλοιπους παίκτες και συμμετείχε και εκείνος στα «όργια» των εφήβων μέσα αποδυτήρια.

 

Επιπλέον, υποστήριξε ότι όλα αυτά βοηθούσαν τα νεαρά αγόρια να «σκληρύνουν» ενώ τόνισε ότι ερχόταν σε σεξουαλική επαφή μόνο με τα αγόρια που το ήθελαν.

 

Ο ΜακΚαφέρτι αποφάσισε να μιλήσει τώρα προκειμένου να καθαρίσει το μυαλό του από τις τύψεις που νιώθει ενώ παράλληλα παραδέχτηκε ότι όλο αυτό ήταν λάθος.

                                                          

«Καταλαβαίνω ότι ήταν λάθος! Έκανα λάθος και λυπάμαι. Εχω τύψεις. Ξέρω πως αν είμαι ένοχος θα πρέπει να καθαρίσω το μυαλό μου. Για ό, τι έχω κάνει είπα στον εαυτό μου πως πρέπει να πληρώσω και είμαι εντάξει με αυτό. Ελπίζω ότι τώρα θα καθαρίσει η ψυχή μου. Θα πάρω αυτό που έρχεται, δεν υπάρχει κανένας να με πάρει μακριά από αυτό.

 

Ποτέ δεν βίασα ένα αγόρι. Κανείς δεν μπορεί να με κατηγορήσει για αυτό. Ήταν μέρος του παιχνιδιού. Τώρα που ομολόγησα μπορώ να ανασάνω ξανά», είπε ο παλαίμαχος προπονητής. Ο Τζι ΜακΚάφερτι είναι έτοιμος να τον καλέσει η Αστυνομία της Βόρειας Ιρλανδίας για ανάκριση με τις Αρχές της Σκωτίας να έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα στους ισχυρισμούς του ότι καταχράστηκε νέους ποδοσφαιριστές.

 

metrosport.gr

Most Popular

Έγινε η νύχτα, μέρα για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ στο Λευκό Πύργο!

Τη νύχτα μέρα έκαναν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος από τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου. Οι πιστοί ακόλουθοι του...

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Recent Comments