Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχική Ευρώπη Champions League Μοιρασιά και «κίτρινη» πρωτιά στο «Μπερναμπέου»

Μοιρασιά και «κίτρινη» πρωτιά στο «Μπερναμπέου»

Η Ρεάλ Μαδρίτης  έδωσε συνέχεια στο αήττητο σερί της για 34ο ματς σε όλες τις διοργανώσεις ισοφαρίζοντας το καλύτερο σερί της που «έτρεξε» το 1989, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει την…πρώτη πλέον του ομίλου, Μπορούσια Ντόρτμουντ.

 

Η Ντόρτμουντ έκανε την πρώτη φάση στο ματς του Santiago Bernabeu με τον Σίρλε να σουτάρει άουτ από ημικύκλιο στο 4’ ύστερα από λάθος του Βαράν.

 

Η Ρεάλ απάντησε στο 10’  με δύο κολλητές ευκαιρίες του Μπενζεμά.

 

Στο 19' ο Βάιντενφελερ είπε «όχι» στον Χάμες, όμως στο 28' η πάσα ακριβείας από τον Καρβαχάλ στον Μπενζεμά ήταν ότι έπρεπε για τον Γάλλο επιθετικό ανοίγοντας το σκορ 1-0.

 

Ο Νάβας έβγαλε το τετ-α-τετ του Πούλισιτς και στο 39' ο πορτιέρο της Ρεάλ πραγματοποίεισε καταπληκτική απόκρουση στο φάουλ του  Σίρλε.

 

Στην επανάληψη η Ντόρτμουντ έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες, με τον Ντεμπελέ στο 48’ να κάνει τρελή κούρσα και σουτ αλλά να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και τον Κάστρο να μην μπορεί να εκτελέσει δύο λεπτά αργότερα.

 

Η Ρεάλ απάντησε με γκολ στο 55' και πάλι με τον Μπενζεμά που αυτή την φορά σκόραρε με ωραία κεφαλιά για το 2-0.

 

Πέντε λεπτά μετά ο Σμέλτσερ έσπασε το οφσάιντ από αριστερά και γύρισε πάρε-βάλε στον Ομπαμεγιάνγκ που έκανε το 2-1 όμως στο στο 69’ ο Ρόις έσωσε την ομάδα του καθώς τελευταία στιγμή έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Μπενζεμά στερώντας του το χατ-τρικ.

 

Στο 78' η τύχη ήταν πάλι με το μέρος των κιτρινόμαυρων καθώς το σουτ το Ρονάλντο βρήκε το δεξιό κάθετο δοκάρι.

 

Η μπαλα τιμωρεί ακόμη και την βασίλισσα της Ευρώπης αφού στο 88' ο  Ρόις έκανε το 2-2 δίνοντας την πρωτιά στην ομάδα του και αφήνοντας την Ρεάλ 2η στον όμιλο.

 

 

metrosport.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments