Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχική Ευρώπη Europa League Η απίστευτη δήλωση του Τρπισόφκι για την απουσία Τζαβέλλα!

Η απίστευτη δήλωση του Τρπισόφκι για την απουσία Τζαβέλλα!

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα αλλά και για την αποχώρηση του Γιώργου Τζαβέλλα, μίλησε ο τεχνικός της Σλόβαν Λίμπερετς, Γίντριχ Τρπισόβκσι.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

 

Για το αν πέρασαν δίκαια Φιορεντίνα και ΠΑΟΚ από τον όμιλο: «Σίγουρα αξίζουν και οι δυο ομάδες την πρόκριση, είχαν πιο σταθερή απόδοση και πιστεύω θα προχωρήσουν και άλλο».

 

Για το αν κρίθηκε η πρόκριση του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι μέσα στην έδρα της Σλόβαν: «Το παιχνίδι στην έδρα μας ήταν κομβικό, παρόλα που δεν ήμασταν χειρότεροι χάσαμε, ο ΠΑΟΚ εξαργύρωσε τότε και τις δυο ευκαιρίες. Σήμερα ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος».

 

Πρόσθεσε επίσης: «Ξεκάθαρα σήμερα ο ΠΑΟΚ έλεγχε το κέντρο με καλή απόδοση των Κάμπος και Πέλκα, φανερά έπαιξαν καλύτερα από μας και πήραν δίκαια τη νίκη».

 

Για το στοιχείο του ΠΑΟΚ που οδήγησε την Σλόβαν σε δυο ήττες από τον Δικέφαλο, είπε: «Πρώτα από όλα, πιστεύω πως τα δυο παιχνίδια είναι εντελώς διαφορετικά. Σήμερα σίγουρα ήταν ξεκάθαρο το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ ήταν πιο ισχυρός στο κέντρο, ενώ στο πρώτο ματς, ήταν καθαρά θέμα αποτελεσματικότητας σε αντίθεση με εμάς που είχαμε ένα δοκάρι και χάσαμε κάποιες ευκαιρίες. Νομίζω ότι η διαφορά των δυο ομάδων είναι στο κέντρο και στα πλάγια, όπου ο ΠΑΟΚ είναι ανώτερος».

 

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να προχωρήσει και παραπάνω στο Europa League αλλά και ποιον παίκτη θα έπαιρνε από τον Δικέφαλο εφόσον μπορούσε: «Σίγουρα θα έπαιρνα τον Ροντρίγκες, είναι πολύ επικίνδυνος επιθετικά. Ο ΠΑΟΚ πιστεύω μπορεί να φτάσει πολύ μακριά, ειδικά με την αποχώρηση του Τζαβέλλα παίζουν καλύτερα αμυντικά. Επίσης επιθετικά είναι πολύ ισχυρός, ειδικά από τα πλάγια, πιστεύω θα τον δούμε στους τελευταίος γύρους του Europa League».      

 

metrosport.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments