Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχική Ποδόσφαιρο Επτά γκολ σε ένα ημίχρονο, έξι σκόρερς και πρωτιά για τον ΠΑΟΚ!

Επτά γκολ σε ένα ημίχρονο, έξι σκόρερς και πρωτιά για τον ΠΑΟΚ!

Πρώτος τερμάτισε στον όμιλό του στο Κύπελλο ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 7-0 του Πανελευσινιακού, ανεξάρτητα από την νίκη των Τρικάλων επί της ΑΕΛ με 1-0.  

 

Ο Δικέφαλος σπατάλησε το πρώτο ημίχρονο και παρ' ότι είχε 15 τελικές δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ στο δεύτερο «ξεμπούκωσε». Με έξι διαφορετικούς σκόρερς (49' Αθανασιάδης, 52' Περέιρα, 58' Σάκχοφ, 64' Μυστακίδης, 70' Κουλούρης, 75' και 86' Πέλκας)  το κοντέρ σταμάτησε στο… 0-7. Οι ασπρόμαυροι τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλο έχοντας καλύτερη επίθεση από τα ισόβαθμά τους Τρίκαλα, που επίσης κέρδισαν τη Λάρισα, αλλά με 1-0. 

 

Οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, είχαν από την αρχή την κατοχή της μπάλας και καλές ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι του Σάκχοφ στο 32', αλλά στο πρώτο μέρος δεν ευτύχησαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό έγινε και μάλιστα επτά φορές στο δεύτερο ημίχρονο, με τον «χορό» των τερμάτων να ανοίιγει στο 49' ο Αθανασιάδης, να συνεχίζει ο Περέιρα, να ακολουθούν οι Σάκχοφ, Μυστακίδης, Κουλούρης και Πέλκας. Σύνολο ο ΠΑΟΚ είχε 32 τελικές προσπάθειες, οι 18 εκ των οποίων ήταν στην εστία του αντιπάλου, ενδεικτικό της εικόνας του παιχνιδιού. 

 

Ο Πανελευσινιακός του Θανάση Δημόπουλου δεν απείλησε σε κανένα σημείο του αγώνα τον ΠΑΟΚ και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση με μηδέν πόντους και 1-14 τέρματα. Ο ΠΑΟΚ μετά την πανεύκολη σημερινή του επικράτηση προκρίνεται ως πρώτος στον όμιλό του και στην κλήρωση της Δευτέρας θα περιμένει τον αντίπαλό του από τους δεύτερους των υπολοίπων ομίλων.

 


Πανελευσινιακός (Θανάσης Δημόπουλος): Στεργιώτης, Κορομηλάς (61΄ Μουντοκαλάκης), Καμπούρης, Τσούπρος, Τσίγκρος, Κωστόπουλος (46΄ Δημόπουλος), Σταματάκης, Κασναίτσης, Γραικός, Ναούμ, Παλαιολόγος (69΄ Ορφανίδης).

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Βελλίδης, Βαρέλα (64΄ Πούγγουρας), Μαλεζάς, Δεληγιαννίδης, Κίτσιου (64΄ Κοροβέσης), Χαρίσης, Πέλκας, Σάκχοβ, Μυστακίδης, Περέιρα, Αθανασιάδης (54΄ Κουλούρης).

 

metropolis.gr

Most Popular

Έγινε η νύχτα, μέρα για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ στο Λευκό Πύργο!

Τη νύχτα μέρα έκαναν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος από τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου. Οι πιστοί ακόλουθοι του...

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Recent Comments