Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχική Διάφορα Άλμα πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου για τον πολύ σοβαρό ΠΑΟΚ

Άλμα πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου για τον πολύ σοβαρό ΠΑΟΚ

Μπορεί το γήπεδο να ήταν σε κάκιστη κατάσταση, ο ΠΑΟκ να μην είχε τις… πτέρυγες του λόγω της απουσίας των Μάτος, Τζάλμα και τη μεταγραφή Ροντρίγκες αλλά όντας πολύ σοβαρός, πέτυχε το στόχο του. Νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και έκανε άλμα πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου.

 

Ο Δικέφαλος στηρίχθηκε στην πολύ καλή του άμυνα και αγωνιζόμενος με 3-5-2, μάλλον αναγκαστικά, έψαξε το γκολ που θα έκανε πιο εύκολο το έργο του. Και αν αρχικά έχασε ευκαιρίες, ο Κίτσιου έλυσε το γόρδιο δεσμό και άνοιξε το δρόμο για την πρόκριση.

  

Ο ΠΑΟΚ μπήκε αλά ΠΑΣ στο ματς, με…. Καρμπόν απώλεια μεγάλης ευκαιρίας στο πρώτο λεπτό με τον Κουλούρη να μη σκοράρει σε τετ α τετ.

 

Οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς διατήρησαν την κυριαρχία σε ένα παιχνίδι που παρότι γινόταν σε πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, ήταν γρήγορο, δυνατό με τις δύο ομάδες να παίζουν αρκετά επιθετικά.

 

Φυσικό ήταν πάντως οιπερισσότερες ευκαιρίες να προκύπτουν μετά από εκτελέσεις των στημένων φάσεων.

 

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο με τον ΠΑΟΚ να χάνει και πάλι στις αρχές του μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το ζητούμενο γκολ. Θετικό ήταν, όμως πως αμυντικά ο Δικέφαλος ήταν πολύ καλός και δεν κινδύνευε να δεχτεί το γκολ που θα έκανε δύσκολη την υπόθεση πρόκριση.

 

Στο 77’ ο ΠΑΟΚ έγινε επιτέλους αποτελεσματικός και με τον Κίτσιου πέτυχε το 0-1. Αντίδραση του Παναιτωλικού δεν υπήρξε ουσιαστικά και τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τους γηπεδούχος όταν ο Μυστακίδης κέρδισε πέναλτι και ο Αθανασιάδης ευστόχησε κάνοντας το 0-2.

 

Ο ΠΑΟΚ έκανε άλμα πρόκρισης και πλέον στρέφει την προσοχή του στον αγώνα με τη Λάρισα για το πρωτάθλημα.

Διαιτητής: Γιάννης Νεοφυτιάδης (Κορίνθου)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Τσοκάνης, Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Μύγας (87’ Μιχάι), Μάκος, Κουτρομάνος, Ρότσα (71’ Κλέσιο), Πάουλο (76’ Παπουτσογιαννόπουλος), Μουνιόθ, Μαρκόφσκι.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς, Λέοβατς, Τσίμιροτ (89’ Κάνιας), Πέλκας (64’ Κάτσε), Σάχοφ, Μυστακίδης, Κουλούρης (46’ Αθανασιάδης).

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments