Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχική Στοίχημα ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ METRO Ποιός κάνει κουμάντο στην Αθήνα;

Ποιός κάνει κουμάντο στην Αθήνα;

Το Παναθηναϊκος – ΑΕΚ δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα.

Μπορεί να μην έχει την αίγλη του παρελθόντος ούτε και τεράστια βαθμολογική σημασία, ωστόσο ένα ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ δεν παύει να προσελκύει εκατομμύρια βλέμματα στη χώρα μας. Ντερμπάρες επίσης έχουμε σε Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία. Δες εδώ ποιες είναι οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει να βρει τον εαυτό του. Κέρδισε δύο συνεχόμενες φορές στη Λεωφόρο (Κέρκυρα και Κισσαμικό), όμως σε καμία περίπτωση δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή του. Ο Ουζουνίδης εμπιστεύεται περισσότερο τους Έλληνες που υπάρχουν στο ρόστερ, είναι όμως εμφανής η έλλειψη πλάνου στον αγωνιστικό χώρο. Από την άλλη, η ΑΕΚ πάει από το κακό στο χειρότερο. Έχασε και στην Τρίπολη, βρίσκεται εκτός πεντάδας και ο Μοράις μάλλον ήδη έχει αποχαιρετήσει. Στα υπόλοιπα σημερινά της Σούπερ Λίγκας έχουμε: ΑΕΛ – ΠΑΟΚ, Αστέρας – Παναιτωλικός, Ατρόμητος – Πανιώνιος και Ξάνθη – ΠΑΣ.

Ματσάρα στο "Ολντ Τράφορντ" με τη Γιουνάιτεντ να υποδέχεται τη μισητή Λίβερπουλ. Η ομάδα του Μουρίνιο έχει βρει ρυθμό πετυχαίνοντας 9 συνεχόμενες νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης κι έχει πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής την τετράδα. Αντιθέτως, η Λίβερπουλ έχασε στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ από τη Σαουθάμπτον και ήρθε ισόπαλη τόσο στο FA Cup με την Πλίμουθ όσο και στο πρωτάθλημα με τη Σάντερλαντ χάνοντας την ευκαιρία να φτάσει σε απόσταση μια νίκης από την Τσέλσι. Αν μη τι άλλο περιμένουμε τους Μουρίνιο και Κλοπ να δώσουν τη δική τους παράσταση. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Έβερτον υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν ξεχωρίζει το ντέρμπι της Σεβίλλης με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δυο τους τα είπαν ήδη δύο φορές για το κύπελλο μέσα σε λίγες ημέρες. Μάλιστα οι Σεβιγιάνοι ήταν μια ανάσα από το να κόψουν το εντυπωσιακό αήττητο σερί των Μαδριλένων αλλά στο 93' μίλησε ο Μπενζεμά και ισοφάρισε σε 3-3. Το αποψινό έχει εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα. Βαλένθια – Εσπανιόλ, Θέλτα – Αλαβές, Γρανάδα – Οσασούνα και Χιχόν – Εϊμπάρ συμπληρώνουν το πρόγραμμα.

Αν υπάρχουν 3-4 ομάδες που μπορούν να κοντράρουν στα ίσια την Γιουβέντους στο Καμπιονάτο, τότε η μία από αυτές είναι η Φιορεντίνα. Το ματς διεξάγεται στη Φλωρεντία και σίγουρα δεν πρόκειται να είναι εύκολο για τους "μπιανκονέρι". Το Ουντινέζε – Ρόμα επίσης έχει μεγάλο ενδιαφέρον και μάλιστα "ελληνικό", μιας και έρχονται αντιμέτωποι ο Καρνέζης με τον Μανωλά. Κάλιαρι – Τζένοα, Λάτσιο – Αταλάντα, Νάπολι – Πεσκάρα, Σαμπντόρια – Έμπολι και Σασουόλο – Παλέρμο τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Τέλος, για το Σαμπιονά αγωνίζεται σήμερα τόσο η πρωτοπόρος Νις, όσο και η Μονακό που την ακολουθεί. Η μεγάλη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος φιλοξενεί τη Μετς σε ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι ενώ οι Μονεγάσκοι έχουν ντέρμπι στη Μασσαλία με τη Μαρσέιγ. Στο τρίτο ματς της ημέρας η Λυών φιλοξενείται από την Καέν.

 

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments