Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχική ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ Οι «καραμπόλες» Πανσερραϊκού, Αρη και Λαμίας

Οι «καραμπόλες» Πανσερραϊκού, Αρη και Λαμίας

Σε αναβολή οδηγήθηκε η προγραμματισμένη για την Κυριακή (15/01) αναμέτρηση στις Σέρρες μεταξύ του Πανσερραϊκού και της Λαμίας.

 

Οι δυο ομάδες δίνουν ραντεβού για αύριο, Δευτέρα, στο γήπεδο, την ίδια ακριβώς ώρα (15:00).

 

Σε περίπτωση, που ο αγώνας διεξαχθεί αύριο κανονικά στις Σέρρες μεταξύ Πανσερραϊκού και Λαμίας, τότε ίσως να πέσει στο τραπέζι η αναβολή της αναμέτρησης με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Τετάρτη, όπως φυσικά κάτι αντίστοιχο ισχύει και για το ματς της Λαμίας με τον Αχαρναϊκό. Κι αυτό γιατί υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική την Τετάρτη για την Λίγκα (11η αγωνιστική).

 

Αντίθετα, αν δεν γίνει ο αυριανός αγώνας στις Σέρρες, τότε θα ανακοινωθεί η διεξαγωγή του, εντός 15 ημερών, σύμφωνα με το άρθρο 21 και θα γίνει κανονικά η αναμέτρηση του Αρη με τον Πανσερραϊκό και αυτή της Λαμίας με τον Αχαρναϊκό.

 

Αλλωστε με βάση τα σημερινά δεδομένα και την κατάσταση του γηπέδου, είναι και το πλέον πιθανό να μη διεξαχθεί η αναμέτρηση στις Σέρρες, μεταξύ του Πανσερραϊκού και της Λαμίας.

 

Αυτά αναφέρει πάντως το άρθρο 22 (παρ. 3) για το πρόγραμμα των αγώνων

  

α) Σε οποιαδήποτε περίπτωση, μια ομάδα δεν μπορεί να υποχρεωθεί να αγωνισθεί σε δεύτερο αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου Ελλάδος, πριν παρέλθουν δύο πλήρεις ημέρες από τη λήξη του πρώτου αγώνα, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι ημέρες διεξαγωγής του πρώτου και του δεύτερου αγώνα.

β) Η αναβολή χορηγείται υποχρεωτικά από τη διοργανώτρια, ύστερα από αίτηση της ενδιαφερόμενης ομάδας που πρέπει να υποβάλλεται μέχρι τις 12π.μ. της προηγούμενης ημέρας του αγώνα, διαφορετικά ο αγώνας διεξάγεται και είναι έγκυρος.

γ) Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, αναβάλλεται η τέλεση ή η συνέχιση αγώνα για την επόμενη ημέρα από αυτή που αρχικά είχε οριστεί (ΚΑΠ άρθρα 21 παρ. 1α και 40 παρ.3), εφόσον ο επανορισμός συγκρούεται με τη διάταξη του άρθρου 22 παρ.3α, περί μη διεξαγωγής δύο αγώνων πριν την παρέλευση δύο πλήρων ημερών χωρίς να υπολογίζονται οι ημέρες του πρώτου και του δεύτερου αγώνα, αποστερώντας το δικαίωμα αυτό από οποιαδήποτε εκ των δύο ομάδων, τότε ο επανορισμός του αγώνα αναβάλλεται επ’ αόριστον.

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments