Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχική ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ Ο Γαϊδαρτζής πήρε το… όπλο του και ο Απόλλων το διπλό του

Ο Γαϊδαρτζής πήρε το… όπλο του και ο Απόλλων το διπλό του

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα (πέμπτη συνολικά) πέτυχε ο Απόλλων Παραλιμνίου κερδίζοντας 2-0 στη Νάουσα την τοπική ομάδα.

Ένα τεράστιο διπλό για τον Απόλλωνα στην έδρα μιας ιστορικής ομάδας. Ο Απόλλων βρίσκεται πλέον στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς και δείχνει ότι αν είχε λύσει από τον πρώτο γύρο το θέμα του γκολ τώρα θα ήταν ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία. Ένα θέμα που φρόντισε η διοίκηση να το λύσει με τον καλύτερο τρόπο σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο αποκτώντας έναν από τους καλύτερους σκόρερ της κατηγορίας, το Δημήτρη Γαϊδαρτζή.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής
Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής

Ο Σερραίος επιθετικός  ήταν το πρόσωπο του αγώνα αφού σημείωσε και τα δύο γκολ των νικητών. Η ομάδα του Παύλου Δημητρίου μπήκε αποφασισμένη στον παγωμένο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νάουσας και απείλησε δύο φορές με τους Λιάρα και Μεντή. Τότε ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής πήρε το… όπλο του και με δύο γκολ στο 25ο και στο 33ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 0-2.  Στο δεύτερο ημίχρονο ο γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, στα τελευταία 30 λεπτά ανέβασαν την απόδοση του αλλά ο 19χρονος τερματοφύλακας Στέργιος Τοτολίδης κατέβασε τα ρολά.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο Παύλος Δημητρίου
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο Παύλος Δημητρίου

Παύλος Δημητρίου: «Η καλύτερη εμφάνιση»

Ικανοποιημένος από τη νέα νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε με δηλώσεις στην ΕΡΤ Σερρών ο Παύλος Δημητρίου που είπε: «Κάναμε την καλύτερη εμφάνιση μας από τότε που ανέλαβα την ομάδα τουλάχιστον μέχρι το 60ο. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ αφού είχαμε τέσσερις καλές ευκαιρίες μέχρι το 1-0. Η ομάδα δείχνει καλά στοιχεία από παιχνίδι σε παιχνίδι, προχωράμε βήμα βήμα και θα γίνουμε καλύτεροι».

ΝΑΟΥΣΑ: Κοντογουλίδης, Ζούρκος, Περηφανόπουλος (80ο  Βλαχοδήμος), Κασμερίδης, Σαμαρόπουλος, Νίρλας, Παντζαρτζίδης, Ντινόπουλος (70ο  Νίκου), Τούφας, Καπετάνος, Μουρίκι (80ο  Χατζόπουλος)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Π. Δημητρίου): Τοτολίδης, Κοσμίδης, Γαλακτερός, Παναγιωτίδης, Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου Κ., Ρούμπος(59ο  Τριανταφύλλου Δ.), Λιάρας, Γαϊδαρτζής(80ο  Δέντσας), Ναλμπάντης, Μεντής(71ο  Τάκας)

Ο Κώστας Μερεσιώτης σε μια προσπάθεια του (διακρίνεται και ο Γαλακτερός)
Ο Κώστας Μερεσιώτης σε μια προσπάθεια του (διακρίνεται και ο Γαλακτερός)

-Ντεμπούτο με τα χρώματα του Απόλλωνα Παραλιμνίου έκανε ο Τάσος Δέντσας.

Δημήτρης Γαϊδαρτζής έφτασε τα 64 γκολ στη Γ εθνική κατηγορία.

-Ο Απόλλων Παραλιμνίου θα υποδεχθεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 3:00μμ στο γήπεδο του τον Καμπανιακό.

Φώτο: naousanews.gr

 

ΠΗΓΗ : ΕΡΤ ΣΕΡΡΩΝ ,ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments