Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχική Ευρώπη Europa League «Κόλλησε» στο Φάληρο ο Ολυμπιακός, στην Άγκυρα θα κριθεί η πρόκριση

«Κόλλησε» στο Φάληρο ο Ολυμπιακός, στην Άγκυρα θα κριθεί η πρόκριση

Ο Ολυμπιακός,σε ένα παιχνίδι που ήταν καλύτερος της αντιπάλου του,αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την Οσμανλίσπορ,πληρώνοντας την κόκκινη του Βιάνα στο 74'.

 

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε στο πρώτο μέρος να κάνει παιχνίδι και να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς όμως να το καταφέρνει. Η Οσμανλίσπορ αμυνόταν σωστά και έκοβε τις απόπειρες των Πειραιωτών. Λιγοστές οι καλές στιγμές , με κορυφαία για τους «ερυθρόλευκους» στο 41ο λεπτό ,όταν μετά από λάθος των παικτών των φιλοξενουμένων , ο Καρντόσο έγινε κάτοχος της μπάλας, πλάσαρε με το αριστερό , αλλά ο Καρσεμάρκας απέκρουσε δύσκολα αποτρέποντας έτσι το γκολ για την ομάδα του. Το αξιοσημείωτο για το πρώτο ημίχρονο ήταν, ότι σημειώθηκαν τέσσερις κίτρινες κάρτες έως το 30ο λεπτό του αγώνα.

 

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός έψάχνε τρόπους να διασπάσει την άμυνα της Οσμάνλισπορ, η οποία σχετικά άνετα κρατούσε το 0-0 . Οι Πειραιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους όσο περνούσε ο χρόνος και απείλησαν με τους Σεμπά και Μάρτινς , αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα της Οσμανλίσπορ σε δύο εξαιρετικές επεμβάσεις. Όλα έδειχναν πως αν συνεχίζαν έτσι οι γηπεδούχοι ,θα έβρισκαν το πολυπόθητο γκολ. Στο 74ο λεπτό όμως , ο Βιάνα χτύπησε εκτός φάσης τον Προχάσκα και αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης. 

 

Οι γηπεδούχοι έχασαν την ενέργειά τους και δεν κατάφεραν στο χρόνο που απέμενε να πετύχουν κάποιο γκολ,που θα τους οδηγούσε στην υπερπολύτιμη νίκη. Το τελικό 0-0 δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα στην Οσμανλίσπορ , καθώς την επόμενη εβδομάδα στην Άγκυρα θα έχει τον κόσμο με το μέρος της . Οι "ερυθρόλευκοι" που έδειξαν ότι έχουν σαφέστατο πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων , καλούνται να κάνουν την υπέρβαση και να αγωνιστούν σε ένα πολύ εχθρικό περιβάλον . 

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 

Ολυμπιακός (Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Σισοκό, Ρέτσος, Μαρτίνς (87' Ανσαριφάρντ), Φορτούνης (71' Μανθάτης), Ανδρούτσος, Σεμπά, Καρντόσο (76' Ρομαό).

 

Οσμάνλισπορ (Ακτσάι): Καρτσεμάρσκας, Βρσάγεβιτς, Τσιουριουκσού, Προχάζκα, Τιάγκο Πίντο, Λουίζ Κάρλος (87' Μαχέρ), Τσαγκιράν, Εν' Ντιάιγ, Μπιφουμά (94' Γκιουβέν), Ρεγκατέν, Ντελάρζ (81' Ρουσέσκου).

 

metrosport.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments