Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχική Στοίχημα ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ METRO Όλα τα λεφτά στο ΟΑΚΑ !!

Όλα τα λεφτά στο ΟΑΚΑ !!

Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό αναμφισβήτητα το ματς της ημέρας.

Μπορεί να έχει μια… "λίγδα" η Σούπερ Λίγκα αλλά πολλές φορές την προσπερνάμε. Διότι μπάλα και στοίχημα πάνε μαζί αλλά ταυτόχρονα είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Στην τελική για εμάς τους "εραστές" του στοιχήματος αυτό που μετράει είναι το ταμείο. Και ποιος δεν θέλει να πληρωθεί από το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό; Όλα τα βλέμματα την Κυριακή θα είναι στραμμένα στο ΟΑΚΑ. Μελισσανίδης vs Μαρινάκης, Χιμένεθ vs Μπέντο κι άλλες πολλές κόντρες άλλωστε κάνουν ενδιαφέρον το συγκεκριμένο ματς.

Και οι betmasters φυσικά θα βρίσκονται εκεί. Δες τα προγνωστικά τους.

Εκτός από το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ για την Σούπερ Λίγκα ο ΠΑΟΚ έχει θεωρητικά εύκολο έργο στην Τούμπα με αντίπαλο τη Βέροια. Ο δικέφαλος του βορρά καλείται να συνέλθει από την ήττα από τη Σάλκε που του δίνει απειροελάχιστες ελπίδες για την πρόκριση στους 16 του Γιουρόπα. Πανιώνιος – Ηρακλής και Παναιτωλικός – Πλατανιάς τα άλλα δύο παιχνίδια.

Η Μπαρτσελόνα μόνο με θαύμα θα συνεχίσει στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από το 4-0 από την Παρί. Οπότε ρίχνει πλέον όλο το βάρος στα εγχώρια και θα δώσει αγώνα δρόμου για να προσπεράσει τη Ρεάλ στη βαθμολογία. Προς το παρόν η Λεγκανές πηγαίνει στο Καμπ Νου κι έχω την εντύπωση ότι θα αποτελέσει εξιλαστήριο θύμα των Καταλανών. Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στο Σοσιεδάδ – Βιγιαρεάλ, καθώς πρόκειται για δύο ομάδες που διεκδικούν επί ίσοις όροις την έξοδό τους στην Ευρώπη. Βαλένθια – Μπιλμπάο και Θέλτα – Οσασούνα τα υπόλοιπα ματς.

Πολύ ενδιαφέρουσες οι δύο αναμετρήσεις για την Μπουντεσλίγκα. Η Λειψία έμεινε πίσω στην κούρσα του τίτλου έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες, θέλει όμως να παραμείνει μέσα στην τετράδα και να αποδείξει ότι δεν ήταν "φούσκα" η πορεία της έως τώρα. Πάντως η έξοδος στην έδρα της Γκλάντμπαχ που έχει αναγεννηθεί με τον Χέκινγκ στον πάγκο της δεν θα είναι καθόλου εύκολη. Το Κολωνία – Σάλκε είναι από μόνο του ένα αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που δύσκολα χάνουν.

Στο Καμπιονάτο το ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό της Μίλαν με την Φιορεντίνα. Οι "βιόλα" με καλή ψυχολογία έπειτα κι από το διπλό στην έδρα της Γκλάντμπαχ για το Γιουρόπα έχουν στόχο να ξεπεράσουν τους "ροσονέρι" στη βαθμολογία. Η δε Μίλαν μοιάζει σαν να έχει στερέψει από δυνάμεις, καθώς ο Μοντέλα έχει περιορισμένο ρόστερ. Ρόμα – Τορίνο, Κιέβο – Νάπολι και Μπολόνια – Ίντερ ορισμένα από τα κυριακάτικα παιχνίδια.

Η Παρί "πάνω στο άλογο" έπειτα από την μεγαλύτερη νίκη της τα τελευταία χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει την ψυχολογία με το μέρος της. Με το 1,5 πόδι στους 8 του θεσμού και με απόκλεισμό επί της Μπαρτσελόνα μπορεί πια να κυνηγήσει με λιγότερο άγχος τη Μονακό στη βαθμολογία του Σαμπιονά. Αντίπαλός της η Τουλούζ που ελάχιστες ελπίδες έχει να πάρει κάτι καλό από το "Παρκ ντε Πρενς". Λυών – Ντιζόν, Μονπελιέ – Σεντ Ετιέν και Μπορντό – Γκινγκάμπ τα υπόλοιπα ματς.

Τέλος, για το FA cup Αγγλίας παίζουν άλλα δύο ζευγάρια της φάσης των 16. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με rotation προφανώς από τον Ζοζέ Μουρίνιο φιλοξενείται από την Μπλάκμπερν και η Τότεναμ παίζει στην έδρα της Φούλαμ.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments