Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχική ΕΠΣΣ Από τα θρανία στα… γήπεδα οι νέοι διαιτητές

Από τα θρανία στα… γήπεδα οι νέοι διαιτητές

Με τις εξετάσεις των υποψηφίων νέων διαιτητών ολοκληρώθηκε σήμερα η σχολή διαιτησίας ποδοσφαίρου στις Σέρρες που πραγματοποίησε  η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Σερρών σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτητών ποδοσφαίρου Νομού Σερρών.

Τριάντα δύο νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια έδωσαν γραπτές εξετάσεις με την ελπίδα να γίνουν διαιτητές ποδοσφαίρου. Τα παιδιά παρακολούθησαν τα μαθήματα της σχολής ενώ υπεύθυνος εξετάσεων είχε οριστεί από την ΕΠΟ ο κ. Πλάτων Μποζατζίδης και Υπεύθυνος Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης ο κ. Γιώργος Φωτιάδης.

Ο Πλάτων Μποζατζίδης με τους Κυριάκο Παλάζη, Γιώργο Φωτιάδη και Χρήστο Ιωαννίδη
Ο Πλάτων Μποζατζίδης με τους Κυριάκο Παλάζη, Γιώργο Φωτιάδη και Χρήστο Ιωαννίδη

Ο κ. Μποζατζίδης είπε στην ΕΡΤ Σερρών: «Ήρθα στις Σέρρες για τις εξετάσεις, το επίπεδο συνεργασίας με τα παιδιά ήταν άψογο, τηρήθηκε απόλυτη τάξη, συμμετείχαν 28 παιδιά από την Ένωση Σερρών και τέσσερις από την Ένωση Χαλκιδικής, όλα έγιναν σύμφωνα με τη σύμβαση διαιτησίας, τηρήθηκαν τα χρονικά όρια που έχουν τεθεί από την Επιτροπή Διαιτησίας, τα παιδιά έδωσαν γραπτά, ευελπιστώ να περάσουν τις εξετάσεις και να γίνουν διαιτητές»

Τριάντα δύο υποψήφιοι διαιτητές έδωσαν εξετάσεις
Τριάντα δύο υποψήφιοι διαιτητές έδωσαν εξετάσεις

Για τον αριθμό των παιδιών που συμμετείχαν στις εξετάσεις ο βετεράνος πλέον διαιτητής είπε : «Για την ένωση Σερρών που είναι μια από τις μεγαλύτερες Ενώσεις της χώρας, σαν αριθμός νομίζω ότι είναι αρκετά καλό το νούμερο, ικανοποιητικό θα έλεγα.  Από ότι μου είπαν από την Επιτροπή Διαιτησίας θα προκηρύξουν ακόμα μία σχολή». Για τον αν σε αυτές τις σχολές γίνεται καλή δουλειά ο κ. Μποζατζίδης είπε: «Το θέμα είναι να αντέξουν τα παιδιά και να προχωρήσουν παραπάνω γιατί καλό είναι να διαβάζεις τον κανονισμό και να δίνεις εξετάσεις απαντώντας στις απλές ερωτήσεις, το θέμα είναι η διατηρησιμότητα και η αντοχή στις συνθήκες γιατί καμιά φορά οι συνθήκες δεν είναι τόσο εύκολες».

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Στέλιος Μετσιμενίδης με τον Υπεύθυνο Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης ο Γιώργο Φωτιάδη
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Στέλιος Μετσιμενίδης με τον Υπεύθυνο Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης ο Γιώργο Φωτιάδη

Στέλιος Μετσιμενίδης: «Δεν θα αδικηθεί καμία ομάδα»

Ο πρόεδρος της επιτροπής Διαιτησίας Στέλιος Μετσιμενίδης είπε στην ΕΡΤ Σερρών : «Τριάντα δύο νέα παιδιά  έδωσαν εξετάσεις για να γίνουν διαιτητές. Θα ξεκινήσουμε και δεύτερη σχολή που σχεδόν έχει κλείσει και μάλλον θα πάμε σε ακόμα μία. Θέλουμε να βγούνε νέα παιδιά στη διαιτησία και νέα ταλέντα για να γίνει μια ανανέωση. Να έρθουν κι άλλα παιδιά. Κάναμε ενημέρωση και στο ΤΕΦΑΑ και στο ΤΕΙ και στο ΙΕΚ και γενικά σε όλους στο Νομό για να έρθουν πολλά παιδιά στη διαιτησία. Υπάρχει μια πάρα πολύ καλή συνεργασία και με την επιτροπή και με τον Πρόεδρο του συνδέσμου και πιστεύω ότι έτσι θα συνεχίσουμε».

Πολύ καλή η συνεργασία της ΕΠΣ Σερρών με τον υπεύθυνο των εξετάσεων (Μετσιμενίδης-Μποζατζίδης)
Πολύ καλή η συνεργασία της ΕΠΣ Σερρών με τον υπεύθυνο των εξετάσεων (Μετσιμενίδης-Μποζατζίδης)

Ο Στέλιος Μετσιμενίδης ως υπεύθυνος της διαιτησίας στην ΕΠΣ Σερρών μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών και για το φετινό πρωτάθλημα:  «Τη φετινή χρονιά διεξάγεται το πιο δύσκολο πρωτάθλημα με δυνατές ομάδες, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, πιστεύω ότι θα έχουμε καλές διαιτησίες για να μην έχουμε αυτά που παρατηρήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια. Εμείς σαν καινούργια διοίκηση υποσχόμαστε ότι δεν αδικηθεί κανένας και όποιος αξίζει θα πάρει αυτό που δικαιούται».

Ο Χρήστος Ιωαννίδης με δύο νέα ταλέντα της διαιτησίας
Ο Χρήστος Ιωαννίδης με δύο νέα ταλέντα της διαιτησίας

 

 

Ο πρόεδρος του συνδέσμου Χρυσάφης Γκυρίνης ενώ διακρίνονται οι Μετσιμενίδης και Χιντερίδης.

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments