Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Αρχική Ποδόσφαιρο Super League Μοιραίοι Σαραμαντάς, Πασάς, πικρή ήττα για τον Ηρακλή

Μοιραίοι Σαραμαντάς, Πασάς, πικρή ήττα για τον Ηρακλή

Ο Σαραμαντάς για δεύτερη φορά φέτος «πρόδωσε» την ομάδα του με την ανόητη αποβολή του, ο Πασάς για δεύτερη φορά έχασε το άχαστο και ο Ηρακλής της κατάθεσης ψυχής στο τελευταίο ημίωρο έχασε 1-0 στη Νέα Σμύρνη.

 

Κρίμα γιατί δεν πήρε τον έναν βαθμό και μαζί ψυχολογία για τη συνέχεια, κρίμα γιατί πληρώνει τα ατομικά λάθη παικτών του.

 

Ο Ηρακλής τα έκανε όλα λάθος στο πρώτο ημίχρονο. Επέτρεψε στον Πανιώνιο να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά δεν προστάτευσε σώτα την περιοχή του επιτρέποντας στους κυανόλευκους να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν με τον Χουάντερσον να τους σταματά με σπουδαίες αποκρούσεις.

 

Το… έγκλημα έγινε στο 32’ όταν σε μια ανύποπτη φάση ο Σαραμαντάς επιχείρησε άγνωστο γιατί να σταματήσει παίκτη του Πανιωνίου με αντιαθλητικό φάουλ με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

 

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν και το ακόμα χειρότερο είναι πως στο 39’ άνοιξε το σκορ με τον Μπεν να σουτάρει, την  μπάλα να κοντράρει στον Ζιαμπάρη και να καταλήγει στα δίχτυα. 1-0 για τον Πανιώνιο και η συνέχεια έμοιαζε βουνό για τον Ηρακλή (δείτε το γκολ εδώ). Την ομάδα του Σάββα Παντελίδη που έκλεισε το πρώτο ημίχρονο χωρίς τελική προσπάθεια.

 

Ίδια εικόνα και στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου με τον Ηρακλή να μη βρίσκει τρόπο όχι απλά να απειλήσει αλλά να φτάσει έστω στην περιοχή του Πανιωνίου.

 

Κατάθεση ψυχής μετά το 60'

 

Από το 60’ και μετά οι… πορτοκαλί της Θεσσαλονίκης (με αυτό το χρώμα αγωνίστηκε ο Ηρακλής) ρίσκαραν περισσότερο, πίεσαν ψηλά και οι μηδέν τελικές έγιναν γρήγορα 4 με τον Μοντέιρο να χάνει πολύ σημαντική ευκαιρία να σκοράρει και να κάνει το 1-1.

 

Στο 88’ έγινε η φάση του αγώνα. Ο Περόνε κάνει την πάσα με την κεφαλιά στον Πασά που δεν σκόραρε σε άδεια εστία καθώς με στραβοκλωτσιά έστειλε την μπάλα άουτ. Ήταν η δεύτερη φορά που ο Πασάς έπαιρνε τον τίτλο του μοιραίου μετά τον αγώνα με τη Λάρισα όπου και εκεί έχασε το άχαστο.

 

Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος με τον Ηρακλή να αξίζει τον βαθμό με την απόδοσή του στο τελευταίο ημίωρο αλλά τελικά να μην παίρνει κανέναν.

 

 

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Τασουλής, Β.Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας, Φούντας (77’ Μαχμούτοβιτς), Σαββίδης (84’ Καθάριος), Μπεν.

 

Ηρακλής: Χουάντερσον, Σαραμαντας, Στάμου (27’ Ζιαμπάρης), Ιντζόγλου, Λεοζίνιο, Δώνης (83’ Πασάς), Τζανετόπουλος, Γροντής (46’ Καραγκούνης), Μοντέιρο, Αργυρόπουλος, Περόνε.

metrosport.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments