Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
Αρχική Ποδόσφαιρο Football League «Έφτυσε» αίμα για τη νίκη ο Άρης

«Έφτυσε» αίμα για τη νίκη ο Άρης

Νίκη που τον κρατά στο -8 από τους δύο πρωτοπόρους πέτυχε ο Αρης, επικρατώντας με 0-1 του Αιγινιακού. Το «χρυσό» τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Τάτος μόλις στο 3ο λεπτό.

 

Από το 86’ οι «κιτρινόμαυροι» έπαιζαν με δέκα, λόγω αποβολής του Καράμπελα.

 

Με αυτή την ήττα ο Αιγινιακός μπαίνει σε μπελάδες όσον αφορά την παραμονή του στην κατηγορία.

 

Το παιχνίδι:

 

Ο Αρης μπήκε ιδανικά στον αγώνα και μόλις στο τρίτο λεπτό, με τον κεραυνό του Τάτου μέσα από την περιοχή, άνοιξε το σκορ. Μέχρι τα μέσα του ημιχρόνου έλεγχαν το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι αξιόλογο. Από το 25’ και μετά ο Αιγινιακός κέρδισε κάποια μέτρα στο γήπεδο, κέρδισε μερικά φάουλ σε καλά σημεία για να γεμίσει την περιοχή αλλά δεν έβρισκε τη λύση. Και τα δύο σουτ του Αιγινιακού έγιναν από τα πόδια του Ζούρκου.

 

Στο δεύτερο μέρος ο Αρης μπήκε εκ νέου δυνατά, με σκοπό να πετύχει το δεύτερο τέρμα που ουσιαστικά θα «κλείδωνε» και το τρίποντο, αλλά αυτό δεν ήρθε ποτέ με τον Ίλιτς στο 46’ να κοροϊδεύει τρεις αμυντικούς με το σουτ ο όμως να περνά λίγο πάνω από την εστία.

 

Σχεδόν όλο το β’ μέρος κύλησε σε «μαχητικούς» ρυθμούς με τους παίκτες των δύο ομάδων παίζουν αρκετά δυνατά. Χαρακτηριστικό ότι στον αγώνα σφυρίχτηκαν 59 (!) φάουλ. Ο Αιγινιακός προσπαθούσε χωρίς αποτέλεσμα να ισοφαρίσει, με αποκορύφωμα την φάση του 83’ όπου ο Καράμπελας πήρε τη μπουκιά από δύο παίκτες που βρέθηκαν μπροστά από τον Διούδη. Ο ίδιος που έσωσε την ομάδα του, τρία λεπτά μετά άφησε την ομάδα του με δέκα. Για καλή του τύχη το σκορ δεν άλλαξε και έμεινε στο 0-1.

 

Οι εντεκάδες:

 

Αιγινιακός (Βλάχος): Τόλιος, Τσολακίδης (56΄ Γκατσολάρι), Παπουτσογιαννόπουλος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Μήλιος, Πατράλης, Αντωνιάδης (46΄ Τοπαλίδης), Μπουρντουγιαν, Ζούρκος , Σκραγιάρας.

 

Αρης (Κωστένογλου): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Ταυλαρίδης (35΄Χαριτωνίδης), Ρόβας (63΄ Παυλίδης), Μπαργκάν, Γκαρσία, Τάτος (77΄ Καπνίδης), Μιλούνοβιτς, Σόουζα, Ίλιτς.

 

metrosport.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments