Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχική Ευρώπη Champions League Στους «8» η Μπάγερν που διέλυσε την Αρσεναλ, «τραγικός» ο Σιδηρόπουλος

Στους «8» η Μπάγερν που διέλυσε την Αρσεναλ, «τραγικός» ο Σιδηρόπουλος

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ είχε μια ελπίδα για να ανατρέψει το 5-1 του πρώτου ματς αλλά ο «δικός» μας Τάσος Σιδηρόπουλος τα «έκανε θάλασσα» και δεν επέτρεψε στην αγγλική ομάδα τις ελπίδες που της αναλογούσαν.

 

Στο πρώτο μέρος η Αρσεναλ μπήκε δυνατά και έχασε δύο ευκαιρίες στο 11΄και στο 13΄με Γουόλκοτ και Ζιρού να μην μπορούν να νικήσουν τον Νόιερ. Στο 20ο λεπτό ο Αγγλος επιθετικός όμως έπιασε έναν «κεραυνό» και άνοιξε το σκορ για τους «κανονιέρηδες». Δεκατρία λεπτά αργότερα ο Σιδηρόπουλος υπέπεσε σε ένα σοβαρό λάθος. Ο Τσάμπι Αλόνσο υπέπεσε σε πέναλτι στον σκόρερ της ομάδα του Βενγκέρ και ο Ελληνας διαιτητής έδειξε παίζεται, με τον Καλογερόπουλο (επόπτης γραμμής) να μην ενημερώνει τον Σιδηρόπουλο με την φάση να γίνεται μπροστά του. Ένα λεπτό αργότερα ο Γουόλκοτ ήταν και πάλι πρωταγωνιστής, όταν σε φάση-καρμπόν με αυτή του γκολ, ο Άγγλος έστειλε αυτήν τη φορά την μπάλα άουτ, με τον Νόιερ να καλύπτει σωστά τη γωνία του.

 

Στο 38΄ έκανε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία και η Μπάγερν, με τον Λεβαντοφσκι να πλασάρει άουτ σε τετ-α-τετ με τον Οσπίνα.

 

Όπως άφησε το πρώτο μέρος, έτσι ξεκίνησε το δεύτερο η ομάδα του Λονδίνου. Στο 48΄ο Ζιρού έπιασε αμαρκάριστος την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Σιδηρόπουλος υπέπεσε σε ακόμη ένα διπλό λάθος και διέλυσε τις όποιες λιγοστές ελπίδες που είχε η αγγλική ομάδα. Στο 53ο λεπτό υπέδειξε αυστηρό πέναλτι του Κοσιελνί στον Λεβαντόφσκι και ταυτόχρονα απέβαλλε τον Γάλλο έπειτα από υπόδειξη του Καλογερόπουλου. Αρχικά στο ριπλέι φαίνεται να μην είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για πέναλτι, ενώ αν πρέπει να δώσει κάρτα για το μαρκάρισμα είναι κίτρινη και όχι κόκκινη. Ο Πολωνός στράικερ της Μπάγερν ισοφάρισε και η Αρσεναλ κατέρρευσε. Οι Γερμανοί δεν λυπήθηκαν τους Αγγλους, καθώς τους «έριξαν» άλλα τέσσερα γκολ στην χειρότερη βραδιά της Αρσεναλ στην Ευρώπη στο Εμιρεϊτς.

 

Αρχικά στο 64' η Μπάγερν είχε μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Λεβαντόφσκι και μεγάλη απόκρουση από τον Οσπίνα. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Οσπίνα έκανε τραγική μεταβίβαση, η μπάλα έφτασε στον Ρόμπεν, που έφερε «τούμπα» το ματς! Στο 76΄η Μπάγερν είχε δοκάρι με προβολή του Λεβαντόφσκι ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ντόουγκλας Κόστα θα κάνει το σουτ και θα δώσει συνέχεια στο… πάρτι των Γερμανών στο Λονδίνο.

 

Οι παίκτες του Αντσελότι δεν σταμάτησαν εκεί καθώς στο 80' πέτυχαν και 4ο γκολ, με τον  Λεβαντόφσκι να κλέβει την μπάλα, να δίνει στον Βιδάλ και ο Χιλιανός να πλασάρει άψογα… Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε και πάλι από τον Χιλιανό πέντε λεπτά μετά.

 

metrosport.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments