Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
Αρχική Ευρώπη Champions League ΜΟΝΟ ΕΣΥ: Απίστευτη ανατροπή από την Μπαρτσελόνα!!!

ΜΟΝΟ ΕΣΥ: Απίστευτη ανατροπή από την Μπαρτσελόνα!!!

Αυτά γίνονται μόνο στο ποδόσφαιρο και τα κάνει η ΜΕΓΑΛΗ Μπαρτσελόνα!

 

Οι μπλαουγκράνα επικράτησαν με 6-1 της Παρί Σεν Ζερμέν κα προκρίθηκε στους «8» του Champions League, κάνοντας ένα… μικρό θαύμα και ολοκληρώνοντας την πιο επική ανατροπή στην ιστορία. 

 

Τέτοιο σκορ δεν έχει ανατραπεί ποτέ. Δεν γίνεται. Αδύνατον. Έτσι έλεγαν πριν το παιχνίδι αγνοώντας τα λόγια του Ουνάι Έμερι ότι στο «Καμπ Νου» θα υποφέρουμε. Όλος ο κόσμος της Μπαρστελόνα το πίστευε. Ήταν η μοναδική ομάδα που θα μπορούσε να το κάνει όπως έιπαμε. Έτσι και έγινε.

 

Όλοι δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν έβλεπαν αυτό το περίεργο σύστημα που επέλεξε ο Λουίς Ενρίκε μιας και δεν υπήρχε καθαρόαιμος πλάγιος μπακ. Το 3-4-3 που επέλεξε «κλείδωσε» την Παρί , η οποία ήταν άφαντη στο πρώτο ημίχρονο. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά. Μια γυριστή κεφαλιά του Σουάρεζ στο δεύτερο λεπτό ήταν αρκετή για να τρομοκρατήσει την Παρί. Η εξέδρα πήρε φωτιά και το γήπεδο άρχισε να… «κατηφορίζει». τα λάθη της γαλλικής ομάδας έδιναν και έπαιρναν και σε ένα από αυτά έγινε και το 2-0 υπερ της Μπαρτσελόνα. 

 

Στην επανάληψη το παιχνίδι ξεκίνησε και πάλι ιδανικά καθώς μια ανόητη ενέργεια του Μενιέ έδωσε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μέσσι. Ο Ντι Μαρία επιστρατεύτηκε και  η Παρί πήρε κάποια μέτρα στο γήπεδο. Η μπάλα ενώ δεν έκανε το χατίρι στον Καβάνι αρχικά στο 51 μιας και ακούμπησε το δοκάρι, στη συνέχεια ο Ουρουγουανός έβαλε το γκολ που πιθανότατα θα έδινε την πρόκριση. Καβάνι και Ντι Μαρία έχασαν την ευκαιρία σε δύο τετ α τετ να «σφραγίζουν» την πρόκριση. 

 

Ο νόμος του ποδοσφαίρου ίσχυσε και πάλι. Ότι δεν κατάφερε να κάνει η Παρί το έκανε η Μπαρτσελόνα. Στο 88ο λεπτό το σκορ ήταν ακόμα 3-1. Εκεί ο Νεϊμάρ έδωσε ελπίδες αυξάνοντας το σκορ σε 4-1 και στην επόμενη φάση σε μια..τραβηγμένη απόφαση του Γερμανού διαιτητή, ο βραζιλιάνος ευστόχησε στο πέναλτι κάνοντας το 5-1. Ο Σέρτζι Ρομέρτο μπήκε αλλαγή και τα πέντε λεπτά καθυστερήσεων ήταν αρκετά για να κάνει η Μπαρτσελόνα το 6-1 και να πάρει την πρόκριση. Ο Νεϊμαρ έκανε μια «γλυκιά» σέντρα και ο Ρομπέρτο ακούμπησε απλά τη μπάλα για το τελικό 6-1. 

 

Αναξάρτητα από το τι θα γίνει στη συνέχεια της διοργάνωσης η Μπαρτσελόνα μπαίνει και πάλι στο πάνθεον της ιστορίας και απέδειξε ξανά ότι δεν αρκούν μόνο τα λεφτά για να κατακτήσεις τρόπαια.

metrosport.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments