Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχική Ποδόσφαιρο Football League Στάση Αίγιο για το... τρένο του Απόλλωνα

Στάση Αίγιο για το… τρένο του Απόλλωνα

Στο… μηδέν (0-0) κόλλησε ο Απόλλων Σμύρνης στο Αίγιο κόντρα στον Παναιγιάλειο, με χαμένο πέναλτι του Κονέ στο 82' και πλέον η Λαμία έχει την ευκαιρία να τον προσπεράσει με νίκη κόντρα στην Καλλονή.
 

Στάση Αίγιο για το... τρένο του Απόλλωνα

Ακροβατούσε αρκετές εβδομάδες με το φάσμα της γκέλας ο κατά τ' άλλα αήττητος τη φετινή σεζόν Απόλλων Σμύρνης και τελικά το πλήρωσε στο Αίγιο κόντρα στον Παναιγιάλειο, αφού «κόλλησε» στο 0-0, σταματώντας το σερί των τεσσάρων νικών.

Οι φιλοξενούμενοι που βρήκαν αντίπαλο τον μέχρι πρότινος προπονητή τους, Δημήτρη Σπανό, δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Γκαραβέλη στις πολλές τελικές που δημιούργησαν και στη διάρκεια των δύο ημιχρόνων, ωστόσο κρατούσαν με άνεση το μηδέν στην άμυνά τους.

Στο 73' ο Παναιγιάλειος έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Κασναφέρης ανέτρεψε τον Μπαρμπόσα και αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα το τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης να αποτελεί ένα μονότερμα προς την εστία των γηπεδούχων.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 82', όταν ο Απόλλων έχασε πέναλτι. Συγκεκριμένα, ο Παπαδόπουλος απέκρουσε την μπάλα σαν μπλοκέρ στο… βόλεϊ και ο Κονέ που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον Γκαραβέλη που μπλόκαρε την μπάλα σχεδόν στο μέσο της εστίας του.

Πλέον, η Λαμία βρίσκεται στο -1 από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» (με την υπόθεση Ντουρμισάι που μπορεί να της στοιχίσει βαθμούς να εκκρεμοδικεί) και μπορεί με νίκη αύριο κόντρα στην Καλλονή να πατήσει κορυφή της Football League.

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:

Σάββατο 11 Μαρτίου

Παναιγιάλειος-Απόλλων Σμύρνης 0-0

Κυριακή 12 Μαρτίου

Χανιά-Πανσερραϊκός (13:00)
Σπάρτη-Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00)
Καλλιθέα-Αγροτικός Αστέρας (15:00)
Άρης-Κισσαμικός (15:00)
Τρίκαλα-Αχαρναϊκός (15:00)
Λαμία-Καλλονή (15:00)
Πανελευσινιακός-ΟΦΗ (15:00)
Πανθρακικός-Αιγιανιακός 0-3 (ά.α.)

Το πρόγραμμα της επόμενης (21ης) αγωνιστικής:

Σάββατο 18 Μαρτίου

Απόλλων Σμύρνης-Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00)
ΟΦΗ-Τρίκαλα (17:00)

Κυριακή 19 Μαρτίου

Αγροτικός Αστέρας-Παναιγιάλειος (15:00)
Αιγιανιακός-Σπάρτη (15:00)
Πανσερραϊκός-Καλλιθέα (15:00)
Αχαρναϊκός-Χανιά (15:00)
Καλλονή-Άρης (15:00)
Πανελευσινιακός-Λαμία (15:00)
Κισσαμικός-Πανθακικός 3-0 (ά.α)

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments