Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχική Ποδόσφαιρο Football League Διέλυσε τον Πανελευσινιακό και μείωσε στους τρεις από τη Λαμία ο Αρης

Διέλυσε τον Πανελευσινιακό και μείωσε στους τρεις από τη Λαμία ο Αρης

Ενα ιδιαίτερα ευχάριστο απόγευμα είναι το σημερινό για τον Αρη, αφού η νίκη του επί του Πανελευσινιακού (4-0) συνδυάστηκε και με ήττα της Λαμίας στα Τρίκαλα (1-0). 

 

Αυτό σημαίνει ότι με το 4-0 επί της ομάδας της Ελευσίνας και το αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας της Φθιώτιδας, οι κίτρινοι την πλησίασαν στους τρεις βαθμούς, όπως και τον Απόλλωνα Σμύρνης, που όμως παίζει αύριο στον Εύοσμο με τον Αγροτικό Αστέρα. Μετά από ένα «άγονο» πρώτο μέρος, το σκορ άνοιξε για τον Αρη  στο 51' ο Τάτος, στο 56' ο Ίλιτς έκανε το 2-0, ενώ το 3-0 έγινε στο 76' με πέναλτι του Καπνίδη. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε με κεφαλιά ο Ταυλαρίδης στο 83'.

 

To πρώτο μέρος δεν προσέφερε πολλές συγκινήσεις, με τον Αρη να πιέζει με την εστία του Πανελευσινιακού χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η προσπάθεια του Τάτου ήταν άστοχη στο 14' ενώ και οι φιλοξενούμενοι είχανμια καλή στιγμή με τον Σέλμπι στο 21'. Ο Αρης «απάντησε» στις ευκαιρίες στο 27' με το φάουλ του Πίτου, ενώ δύο λεπτά αργότερα και ο Ντούνης δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους οι κίτρινοι δε δημιούργησαν κάποια επικίνδυνη κατάσταση, όμως όλα άλλαξαν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. 

 

Έξι λεπτά μετά τη σέντρα, στο 51' ο Τάτος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Καράμπελα άνοιξε το σκορ και από εκείνο το σημείο και μετά λύηθηκαν τα πόδια των γηπεδούχων. Στο 55' ο Ίλιτς είχε δοκάρι και ένα λεπτό μετά δεν αστόχησε από το ύψος του πέναλτι για το 2-0. Τα πράγματα απλοποιήθηκαν στη συνέχεια για τους παίκτες του Νίκου Κωστένογλου, με τον Καπνίδη στο 76΄με πέναλτι (χέρι του Δημόπουλου μετά από σέντρα του Καράμπελα) να διαμορφώνει το 3-0 και τον Ταυλαρίδη με κεφαλιά στο 83' το τελικό 4-0. 

 

Επόμενη πολύ κρίσιμη αναμέτρηση για τον Αρη, αυτή της ερχόμενης Κυριακής στα Τρίκαλα. 

 

Άρης (Νίκος Κωστένογλου): Διούδης, Μπούρμπος, Σόουζα, Χαριτωνίδης, Καράμπελας, Πίτου Γκαρσία (74’ Καπνίδης), Παυλίδης, Τάτος (67? Ταυλαρίδης), Ίλιτς, Ντόγος, Ντούνης (78’ Μιλούνοβιτς).

Πανελευσινιακός ( Γιώργος Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Κρισμάρεβιτς, Πρίντεμπς, Σταματάκης, Γραικός (53? Στόγιος), Καζνέτση, Ζέλιος, Κορομηλάς (32? Καμπούρης), Αγγελούδης (50’ Δημόπουλος), Αρναούτογλου, Τσούπρος.


Διαιτητής: Δραγάτης (Χαλκιδικής).

 

metrosport.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments