Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχική Ευρώπη Champions League Νόιερ VS Ρονάλντο σημειώσατε 2

Νόιερ VS Ρονάλντο σημειώσατε 2

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τη Ρεάλ με έναν εκπληκτικό Ρονάλντο να την υπογράφει και να της δίνει το προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά. Η Μπάγερν ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο η Ρεάλ την πίεσε, έμειναν και με δέκα παίκτες οι Γερμανοί και ο Νόιερ τους κράτησε στο παιχνίδι σε τουλάχιστον 5 περιπτώσεις.

 

Ο αγώνας:

 

Καλύτερη ήταν η Μπάγερν στο μισό πρώτο ημίχρονο όπου και κατάφερε να προηγηθεί με καρφωτή κεφαλιά του Βιδάλ στο 25' έπειτα από κόρνερ και ενώ ο Νόιερ λίγα λεπτά πριν με τη βοήθεια και του δοκαριού σταμάτησε κεφαλιά του Μπενζεμά.

Στη συνέχεια η Ρεάλ ισορρόπησε και θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει αν ένα εκ των δύο σουτ των Ρονάλντο και Κρόος κατέληγαν στα δίχτυα. Βέβαια η μεγάλη ευκαιρία ανήκει στη Μπάγερν με τον Βιδάλ να χάνει στο 45' πέναλτι.

Στο δεύτερο μέρος η Ρεάλ ανέβασε την απόδοσή της και με γκολ από τα αποδυτήρια με τον Ρονάλντο ισοφάρισε σε 1-1.

Στη συνέχεια έχασε και άλλες ευκαιρίες αρχικά με τον Μπέιλ, και μετά από την αποβολή του Χάβι Μαρτίνεθ, σφυροκόπησε τους Γερμανούς.

Στο 73’ ο Μπενζεμά δεν μπόρεσε να νικήσει στον Νόιερ ενώ στο 75ο λεπτό ο Ρονάλντο σούταρε και ο Γερμανός κράτησε με το ένα χέρι τη Μπάγερν στο σκορ.

Δύο λεπτά αργότερα όμως, ο κορυφαίος τερματοφύλακας του κόσμου δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο, με τον Πορτογάλο να σκοράρει για δεύτερη φορά και να δίνει στη Ρεάλ ένα σπουδαίο διπλό. Το δεύτερο γκολ του Ρονάλντο ήταν το 100ο του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

 

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments