Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχική ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ Αγγίζει την άνοδο ο Απόλλων, πέρασε νικηφόρα και από το Παραλίμνιο!

Αγγίζει την άνοδο ο Απόλλων, πέρασε νικηφόρα και από το Παραλίμνιο!

Στην τελευταία του έξοδο στο φετινό Πρωτάθλημα, ο Απόλλων πέτυχε μια κομβική νίκη στο Παραλίμνιο Σερρών, επικρατώντας με 1-0 του τοπικού και συνονόματου Απόλλωνα.

 

Χρυσός σκόρερ των «ροσονέρι» στο 23’ ο Ζντράβκο Πόποβιτς, που ευστόχησε στο πέναλτι που υποδείχθηκε μετά από χέρι του Ρούμπου στην περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες μέχρι το τέλος, αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Χατζηγιαννάκης εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή της αναμέτρησης.

 

Ο Απόλλων Παραλιμνίου σχεδόν σε όλο το δεύτερο μέρος έπαιξε με παίκτη λιγότερο, αφού στο 49’ ο Ρούμπος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη και κόκκινη από διαιτητή Τσέτσιλα, λόγω αντιαθλητικού μαρκαρίσματος στον Ν’ Λουντούλου.

 

Στο τέλος, ποδοσφαιριστές και μέλη του προπονητικού τιμ του Απόλλωνα πανηγύρισαν τη σπουδαία νίκη, μαζί με τους 400 και παραπάνω φίλους τους που έδωσαν το παρών στο γήπεδο.

 

Οι συνθέσεις:

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Παύλος Δημητρίου): Χατζηγιαννάκης, Κοσμίδης, Τάκας, Μερεσιώτης, Δέντσας, Ρούμπος, Λιάρας, Μεντής, Γαϊδαρτζής (80’ Καρακούτης), Ναλμπάντης, Τσομαχασβίλι (60’ Σελαλματζίδης).

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Κυβελίδης, Σαμαράς, Καπίας, Βεργώνης, Συμελίδης, Ν' Λουντούλου, Πόποβιτς (70’ Χασομέρης), Φάμπιο (80’ Χατζηδημητρίου), Λιόνης.

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments