Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχική Ποδόσφαιρο Super League Βάβαλης: «Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο»

Βάβαλης: «Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο»

Ο συνεργάτης του Σάββα Παντελίδη στον Ηρακλή, Άκης Βάβαλης  μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». Μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφαση  αποχής του προπονητικού τιμ αλλά και όλα όσα έζησε την φετινή χρονιά στον «γηραιό». Αναλυτικά τα όσα έιπε:

 

-Για το αν έφτασε κατάσταση στο απροχώρητο;

 

Η κατάσταση έφτασε όντως στο απροχώρητο. Η ομάδα κατάφερε τόσα πολλά πράγματα, πετύχαμε πραγματικά έναν άθλο και κάποια στιγμή βλέπεις ότι δεν πάει άλλο.

 

-Για το αν θα έχει αποτέλεσμα η αποχή;

 

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι δεν κάνουμε την κίνηση αύτη ξεχωριστά ούτε από τους παίκτες ούτε από τον προπονητή. Ήμασταν όλοι μαζί και όταν το είχαν αποφασίσει οι παίκτες. Ο προπονητής πρέπει να είναι αυτός που είναι ο πιο απλήρωτος. Αυτή την στιγμή για εμάς μπαίνουν όμως και κάποια έξοδα της καθημερινότητας και της μετακίνησης. Πρέπει κάποιος να ασχοληθεί μαζί μας για να βρεθεί κάποια λύση.

 

-Για το αν ενδιαφέρθηκε κάποιος;

 

Νομίζω υπάρχει κινητοποίηση θα δούμε μέχρι αύριο τι μπορεί να γίνει.

 

-Για το αν αισθάνεται άσχημα για το γεγονός ότι έδωσε πολλά και πήρε λίγα;

 

Εγώ προσωπικά δεν αισθάνομαι άσχημα, είμαι σε ένα πολύ μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Ηρακλής, πετύχαμε πάρα πολλά πράγματα φέραμε ξανά τον κόσμο στο γήπεδο. Όλα αυτά μας κάνουν περήφανους. Γνωρίζαμε όταν ήρθαμε ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα δεν εθελοτυφλούσαμε, προσπαθήσαμε πολύ, δουλέψαμε και πετύχαμε πολλά παραπάνω και από ότι περιμέναμε. Από κει και πέρα όμως αρχίζεις και αναρωτιέσαι για το τι θα κάνεις.

 

-Για το αν νιώθει πως υπάρχει μια κοροϊδία;

 

Υπάρχει στεναχώρια και πικρία σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν μπορούμε να το κρύψουμε. Όπως είμαστε εμείς αυτή τη στιγμή έχουν βρεθεί πολλές φορές τα παιδιά. Είναι λογικό να υπάρχουν τέτοια συναισθήματα αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι άλλο. Προχωρήσαμε στην κίνηση αυτή και νομίζω ότι θα υπάρξει κάποια κινητοποίηση. Είναι κρίμα αυτές οι λίγες μέρες που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος να καταλήξουμε κάπως έτσι.

 

-Για το αν έχει ποδοσφαιρική εξήγηση ο άθλος του Ηρακλή;

 

Υπάρχει μια τρομερή χημεία στο  ποδοσφαιρικό τμήμα και είναι πολύ σημαντικό. Καταφέραμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και εκτός έδρας και στα τελευταία παιχνίδια. Αυτό είναι το ένα σκέλος.  Το άλλο είναι ότι έγιναν κάποιες διορθωτικές κινήσεις τον Ιανουάριο. Ήρθαν κάποια παιδιά για να αποδείξουν πολλά πράγματα και σε συνδυασμό με την πίστη που υπήρχε νομίζω ότι καταφέραμε να πετύχουμε αυτό το θαύμα. Αυτός ο συνδυασμός μαζί με τη βαριά φανέλα συνετέλεσαν σε όλο αυτό.

 

metrosport.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments