Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχική Ποδόσφαιρο Football League Με αστείο πέναλτι έσωσε την παρτίδα ο Απόλλων

Με αστείο πέναλτι έσωσε την παρτίδα ο Απόλλων

Ο Απόλλων Σμύρνης με πέναλτι φάντασμα στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης , που εκτέλεσε εύστοχα ο Σιατραβάνης, ισοφάρισε σε 1-1 , απαντώντας στο γκολ του Μάνου στο 53' της αναμέτρησης.

 

Με τον έναν πόντο που κατέκτησε ο Απόλλων παραμένει στην κορυφή , αλλά με τη Λαμία και τον Άρη να έχουν την ευκαιρία αύριο να μειώσουν την απόσταση που τους χωρίζει.

 

Το ντέρμπι ξεκίνησε με εκατέρωθεν «σκληρά» μαρκαρίσματα. Με την πάροδο του χρόνου οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και άγγιξαν το γκολ σε ορισμένες περιπτώσεις. Ο Απόλλων απείλησε σε μία μόνο περίπτωση με τον Δεληζήση. Το σφύριγμα της λήξης για το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες δίχως τέρματα. 

 

Στο δεύτερο μέρος , η εικόνα του ματς ήταν παρόμοια με το πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ και στο 53ο λεπτό ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ με δράστη τον Μάνο.

 

Μετά την επίτευξη του γκολ όμως , οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ έδωσαν μέτρα στον αντίπαλό τους. Ο Απόλλων ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία των Κρητικών. Όλα έδειχναν ότι οι πρωτοπόροι θα έφευγαν με άδεια χέρια από το Ηράκλειο.

 

Ωστόσο όμως, ήρθε η φάση του 81ου λεπτού , όπου ο διαιτητής «ξεγελάστηκε» από την πτώση του Σιατραβάνη, καταλογίζοντας πέναλτι για την ομάδα του Μάντζιου. Αυτό σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από την πλευρά των γηπεδούχων, οι οποίες συνεχίστηκαν και μετά την μετατροπή της εσχάτης των ποινών σε γκολ.

 

Η διακοπή που ακολούθησε μετά το γκολ της ισοφάρισης του Απόλλωνα είχε ως αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να αγωνιστούν για 100 λεπτά.

 

Ο ΟΦΗ άγγιξε τρεις φορές το γκολ της νίκης, με τον Χιώτη να λέει «όχι» σε Ογκμποε, Βαλλιάνο, Μητρόπουλο και να κρατά το 1-1 για την ομάδα του.

 

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Κομεσίδης, Παντίδος, Νάστος, Μπόατενγκ (75' Μητρόπουλος), Χαντί (87' Ογκμποε), Μάνος, Μιλοσάβλιεβ (66' Πάγκαλος), Βουό

Απόλλων Σμύρνης(Α. Μάντζιος): Χιώτης, Πάνος (62' Αλμπάνης), Δεληζήσης, Ντάσιος, Ρομάνο (90'+2' Τσιάρας), Σιατραβάνης (90'+9' Κύργιας), Βαλεριάνος, Κονέ, Πετρόπουλος, Μπαρτολίνι, Ομπόντο.

 

metrosport.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments