Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Αρχική ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ Oι δηλώσεις των προπονητών

Oι δηλώσεις των προπονητών

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης εκτίμησε ότι, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ο Πανσερραϊκός θα μπορούσε να είχε κερδίσει το παιχνίδι και διατύπωσε τα παράπονά τους προς τους παίκτες του.

 

Σχετικά με το παιχνίδι, είπε: «Εμείς περιμέναμε τον Άρη να ρισκάρει για να δημιουργηθούν περισσότεροι χώροι και να τους εκμεταλλευτούμε. Έχω τεράστιο παράπονο από τους παίκτες μου γιατί ήθελα να σκοράρουν. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό και δεν λειτουργήσαμε έτσι όπως έχουμε δουλέψει. Το ελαφρυντικό είναι ότι έχουμε περισσότερους νέους ποδοσφαιριστές. Θα ήθελα να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά και το επιστέγασμα θα ήταν μια νίκη επί του Άρη», είπε ενώ σχετικά με τον Ρίστιτς ο οποίος έπεφτε συνεχώς στον αγωνιστικό χώρο, απάντησε ότι… «το χτύπημα στον Ρίστιτς ήταν πραγματικό και είχαμε πρόβλημα».

Ο τεχνικός των «κιτρίνων» μετά την ισοπαλία του Άρη με τον Πανσερραϊκό έκανε δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου. Μεταξύ άλλων έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, τα έβαλε με την τύχη και μίλησε για την υπόθεση άνοδος που πλέον δυσκολεύει. Αναλυτικά τα όσα είπε:

 

«Βάση των συνθηκών  η ομάδα είναι υποχρεωμένη να κερδίζει όλα τα ματς. Όλες οι ομάδες παίζουν ένα μικρό τελικό απέναντι στον Άρη. Στο α΄μέρος είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε και στη συνέχεια να κάνουμε και δεύτερο γκολ. Δεν ευτυχήσαμε να προηγηθούμε. Στο β΄ ισορρόπησε ο αντίπαλος, για 15 λεπτά χάσαμε την πειθαρχία μας. Ίσως η μοναδική ομάδα, αν εξαιρέσεις τα Τρίκαλα, που μας έκανε μία κλασσική ευκαιρία και δύο σουτ. Ισορροπήσαμε και κλείσαμε με δύο κλασσικές ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας. Έχουν δεθχεί ένα γκολ και έχασαν ένα ματς στα Τρίκαλα. Δεν μπορώ να διαγράψω όσα πέτυχαν αυτοί οι παίκτες. Στα τελευταία λεπτά ο αντίπαλος έπεφτε κάτω, δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Ευχαριστημένος από την προσπάθεια κι ας μην ήρθε το αποτέλεσμα».

 

Για τα υπόλοιπα ματς, που ακολουθούν: «Αν η διαφορά είναι -7 ή -9 υπήρχε από πριν. Συμβαίνουν και μερικά αξιοπερίεργα πράγματα. Δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα. Είναι εύλογο ότι θα ερχόταν κι αυτό. Είχα πει ότι πάμε να νικήσουμε τη λογική. Θα πρέπει να αγωνιστούν στα επόμενα ματς. Παίρνουν παιχνίδια οι αντίπαλοί μας, παίζουμε με πολλούς αστάθμητους παράγοντες. Στο τέλος θα γίνει το ταμείο. Η θέση μου δεν μου επιτρέπει να μπω σε λεπτομέρειες. Χαίρομαι στην ομάδα των Τρικάλων, είναι η μοναδική που έπαιξε στα ίσια όλα τα ματς. Η εικόνα της ομάδας έχει αλλάξει πολύ. Οι παίκτες αυτοί παίζουν μέχρι το τελευταίο λεπτό».

 

Για τον κόσμο: «Τον κόσμο τον ευχαριστούμε, ήρθε κοντά μας. Είδε ότι ήμασταν άτυχοι. Δυστυχώς, δεν είναι και εύλογο να τελειώσεις όλα τα ματς με νίκες. Αυτή η ομάδα έχει δεχθεί ένα γκολ σε 10 ματς».

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments