Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχική Ευρώπη Champions League Τρομερός Ρονάλντο, διέλυσε την Ατλέτικο!

Τρομερός Ρονάλντο, διέλυσε την Ατλέτικο!

Με το ένα πόδι στον τελικό η Ρεάλ Μαδρίτης μετά την εύκολη επικρτάτηση επί της Ατλέτικο στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Κριστιάνο Ρονάλντο που πέτυχε χατ-τρικ διαλύοντας την πολύ κακή Ατλέτικο.

 

Ματσάρα από τα πρώτα λεπτά στο «Μπερναμπέου». Η Ρεάλ μπήκε πολύ δυνατά κι έβαλε στα σχοινιά την Ατλέτικο που άντεξε μόλις δέκα λεπτά, καθώς ο Ρονάλντο με κοντινή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Κασεμίρο έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους. Οι μερένχες παρέμειναν στην επίθεση κι έχασαν μεγάλη ευκαιρία (16’) με τον Βαράν για το 2-0 όμως ο Όμπλακ είπε «όχι». Οι ροχιμπλάνκος δεν είχαν ηρεμία στο παιχνίδι τους, όμως θα μπορούσαν να βρουν απάντηση αν ο Γκαμεϊρό ήταν πιο ψύχραιμος στο τετ-α-τετ με τον Νάβας στο 17’.

 

Την ώρα που ο Σιμεόνε έψαχνε τρόπο για να βάλει φρένο στους γηπεδούχους και να ηρεμήσει το παιχνίδι, ο Ζιντάν έβλεπε τους παίκτες του να κυκλοφορούν άνετα κι άψογα την μπάλα και να έχουν ευκαιρίες «καθαρές» ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Η Ατλέτικο, που άντεξε χάρη στο πάθος που έβγαλε στα μετόπισθεν, προσπάθησε να απειλήσει με στημένες φάσεις στο φινάλε του ημιχρόνου όμως δεν άγχωσε ιδιαίτερα την άμυνα του Νάβας.

 

Πιο συντηρητικά έπαιξε η Ρεάλ στο δεύτερο ημίχρονο, αφού είχε το 1-0 στην τσέπη και δεν υπήρχε ιδιαίτερος λόγος για μεγάλα ρίσκα. Η Ατλέτικο πήρε την μπάλα για πρώτη φορά στα πόδια της και προσπάθησε να φτιάξει παιχνίδι, όμως κάθε φορά που πλησίαζε την περιοχή του Νάβας έδειχνε μπλοκαρισμένη και δεν μπορούσε να βγάλει τελική προσπάθεια. Από την μεριά της, η ομάδα του Ζιντάν προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις όμως ούτε αυτή μπόρεσε να ενοχλήσει ιδιαίτερα.

 

Την ώρα λοιπόν που το ματς ήταν απόλυτα ισορροπημένο ένα λάθος του Φελίπε Λουίς έκανε ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για την Ατλέτικο καθώς ο Ρονάλντο έκανε με δυνατό σουτ το 2-0 (73’). Το «Μπερναμπέου» σηκώθηκε στο πόδι, οι ροχιμπλάνκος βγήκαν και πάλι εκτός πλάνου και στο 86ο λεπτό ο Πορτογάλος πέτυχε το χατ-τρικ έπειτα από όμορφη προσπάθεια και ασίστ του Βάσκεθ.

 

 

 

 

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κέιλορ Νάβας, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Καρβαχάλ (46' Νάτσο), Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ισκο (67' Ασένσιο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (77' Λούκας Βάθκεθ)

 

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Γκοδίν, Λούκας, Σάβιτς, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Κόκε, Σαούλ (57' Γκαϊτάν), Καράσκο (68' Κορέα), Γκριεζμάν, Γκαμεϊρό (57' Τόρες).

 

metrosport.gr

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments