Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχική Ποδόσφαιρο Super League Υπέρ Γραμμένου και οι ΕΠΣ που πρόσκεινται σε Μελισσανίδη

Υπέρ Γραμμένου και οι ΕΠΣ που πρόσκεινται σε Μελισσανίδη

Παρά τις φήμες περί πιθανής αυτονόμησης των ΕΠΣ που είναι φίλα προσκείμενες στον Δημήτρη Μελισσανίδη για τα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου, δεν προέκυψε «σχίσμα».
 

Υπέρ Γραμμένου και οι ΕΠΣ που πρόσκεινται σε Μελισσανίδη

Αρραγές παραμένει το μέτωπο των ποδοσφαιρικών ενώσεων (ΕΠΣ) που υποστηρίζουν τον Βαγγέλη Γραμμένο για τις εκλογές της ΕΠΟ.

Αν και υπήρχαν φήμες περί πιθανής αυτονόμησης των ΕΠΣ που είναι φίλα προσκείμενες στον Δημήτρη Μελισσανίδη για τα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου, τελικά δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Αυτό ερμηνεύεται από κάποιους και ως διατήρηση της συμμαχίας μεταξύ Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη.

Όπως αναφέρει η Live Sport, σε συνάντηση που έγινε το Σάββατο στο Βόλο εκπροσωπήθηκαν 34 ΕΠΣ που υποστηρίζουν τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας (απουσίαζαν δικαιολογημένα οι ΕΠΣ Ιωαννίνων και Άρτας).

Ο Βαγγέλης Γραμμένος αναμένεται προσεχώς να συναντηθεί με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, και τα μέλη της προσωρινής διοίκησης της ΕΠΟ, προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες και να γίνουν εκλογές μέχρι τις 20 Ιουλίου.

Είναι πιθανό, δε, μέχρι να γίνουν οι εκλογές στην ΕΠΟ η προσωρινή διοίκηση να ενημερώνει τον Βαγγέλη Γραμμένο για κάποιες σοβαρές και δεσμευτικές για το μέλλον αποφάσεις της, προκειμένου να μην είναι «εγκλωβισμένος» σε επιλογές του παρελθόντος όταν εκλεγεί στην προεδρία για την οποία παίζει χωρίς αντίπαλο.

Most Popular

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε, ο Τερίμ θέλει χρόνο, προβάδισμα η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο»

Στην εκπομπή «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου και σχολίασε τις ανακατατάξεις στην κορυφή μετά τα αποτελέσματα των ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού-ΑΕΚ που...

Recent Comments