Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχική Ποδόσφαιρο Super League Έμεινε ζωντανός ο Παναθηναϊκός, περιμένει την απόφαση

Έμεινε ζωντανός ο Παναθηναϊκός, περιμένει την απόφαση

Σε μια Λεωφόρο με λίγο κόσμο, ο Παναθηναϊκός κατάφερε χάρη στο γκολ του Λουντ να κάνει το 1-0, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι και το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Καραντώνη. Κακός ρυθμός στο ματς, με λίγες φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα, λίγο πριν το φινάλε «φώναξαν» δύο φορές για πέναλτι για χέρι του Κουτρουμπή αλλά και του Λουντ.

 

Η πρώτη φάση στο ματς ήρθε στο 9’ και ανήκε στον Παναθηναϊκό. Ο Χουλτ έδωσε στον Λουντ, ο οποίος μπήκε μέσα στην περιοχή και έκανε το σουτ αλλά ο Γιαννιώτης έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ. Ωστόσο, οκτώ λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Λέτο έκανε την κάθετη με τον Λουντ να πιάνει ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, να νικάει τον Γιαννιώτη και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Παναθηναϊκός είχε πάρει νωρίς το προβάδισμα και το κράτησε πολύ εύκολα μέχρι το ημίχρονο καθώς δεν κινδύνευσε ούτε μία φορά, ενώ ούτε και ο ίδιος έφτιαξε κάποια αξιοσημείωτη στιγμή στα αντίπαλα καρέ.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος παρουσιάστηκε περισσότερο αποφασιστικός αλλά το «τριφύλλι» ήταν αυτό που έχασε την πρώτη ευκαιρία στα πρώτα λεπτά (57’), όταν ο Λουντ είδε έξοχα τον Χατζηγιοβάννη στο ύψος της περιοχής και αυτός με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά προσπάθησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Γιαννιώτης απέκρουσε σε κόρνερ.

 

Η απάντηση για τον Πανιώνιο ήρθε στο 64’ με τον Μπεν να «σπάει» το οφ σάιντ και να βγάζει ιδανική σέντρα από αριστερά προς τον Λάμπρου, ο οποίος δεν κατάφερε να βρει καλά τη μπάλα, υπό την πίεση του Χουλτ κι αυτή πέρασε δίπλα απ΄ την «πράσινη» εστία!

 

Στο 69’ ο Λέτο μπήκε στην περιοχή απειλητικά αλλά το σουτ που επιχείρησε κόπηκε από το τάκλιν του Οικονόμου, ενώ στο 80’ ο Μπεν εκτέλεσε φάουλ, ο Ρισβάνης έπιασε την κεφαλιά-πάσα προς τον Βλάχο το σουτ του οποίου μέσα από την περιοχή ήταν απελπιστικό.

 

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Μολέδο, Μαρινάκης, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ, Χατζηγιοβάνης (67’ Βιγιαφάνιες), Λέτο (85’ Πίσπας), Κλωναρίδης (74’ Ρέις). 

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής (79’ Αντωνιάδης), Οικονόμου, Βλάχος, Ρισβάνης, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (71’ Σαββίδης), Μπεν, Γεσίλ (46’ Λάμπρου), Μασούντ. 

 

metrosport.gr

Most Popular

Έγινε η νύχτα, μέρα για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ στο Λευκό Πύργο!

Τη νύχτα μέρα έκαναν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος από τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου. Οι πιστοί ακόλουθοι του...

Μεγάλο διπλό του Πανσερραϊκού με υπογραφή Ουάρντα

Μεγάλο διπλό με 0-2 επί της Λαμίας πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Με αυτή την επιτυχία τα...

Γκαρσία: «Σημαντική η πρόκριση αλλά πιο σημαντική η παραμονή στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα ο...

Δεν έτυχε το 0-0 του Άρη στην «OPAP Arena», αλλά πέτυχε αυτού που ήθελε

Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε ο Άρης μπορεί να αισθάνεται ικανοποίηση από το τελικό 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και...

Recent Comments